banner102

Ali Yeşilyurt İmam Hatip'ten önemli program

Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Kainatın Efendisi Peygamberimizin(S.A.V.) doğumunun 1447. seneyi devriyesinde anma programı düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Kasım 2018 Cumartesi 16:45
Ali Yeşilyurt İmam Hatip'ten önemli program

Okulun Konferans Salonunda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Müdürü Yaşar Osmanoğlu, okul idareci ve öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Okul yönetimi ve öğrenciler tarafından organize edilen programda, öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilaveti, naat, İlahi, Slayt gösterimi, konuyla ilgili röportaj gösterimi, skeç Hadis etkinliği sunumları yapılarak katılımcılar arasında yapılan hediye çekilişi ile program son buldu.

Programın sonunda Yemen’de ihtiyaç sahibi insanlara yardım amaçlı kermes düzenlenerek programa katılanlara kermesten faydalanma fırsatı verildi.








Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.11.2018 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90