banner102

Alimler yuvası zina yuvasına dönmesin!

Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Tarafından, zina ve eşcinselliğe karşı başlatılan eylemler dikkat çekmeye devam ediyor.

26 Haziran 2012 Salı 11:12
Alimler yuvası zina yuvasına dönmesin!

Son yıllarda ülkemizde ve ilçemizde hızlı bir şŸekilde artan ahlaksızlıkların en büyüğŸü olarak bilinen zina ve eşŸcinselliğŸe karşŸı Saadet Partisi Gençlik Kolları, ülke genelinde, pankart, web  sitesi, imza kampanyası ve basın açıklamaları ile gündeme gelmişŸti. Aynı çalışŸmalar kapsamında, ilçemizde bulunan Saadet Partisi Of Gençlik Kolları da, ilçemizin çeşŸitli noktalarına 16 adet, Zina ve EşŸcinselliğŸe karşŸı pankartlar asarak basın açıklaması yaptı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Of Gençlik Kolları BaşŸkanı Süleyman BaşŸ şŸunları söyledi:

 ‘Son yıllarda artan ahlaksızlıkların ve Avrupa BirliğŸine girme pahasına çıkartılan kanunlar kapsamında, suç olmaktan çıkarılan Zinanın, hızlı bir şŸekilde arttığŸı ve maalesef toplum tarafından da normalleşŸtiğŸini üzülerek görmekteyiz.  Bizler Müslüman Gençler olarak, her ne kadar kanunen suç sayılmasa da, Zina’nın Allah Zülcelal katında haram olduğŸuna inanıyoruz. Aynı şŸekilde eşŸcinselliğŸinde suç olmaktan çıkartıldığŸı bir ülkede, Lüt kavmi gibi bu ahlaksızlıklara sessiz kalmaktan korkarak, bu çalışŸmaları yapıyoruz. Lüt kavmi de bu tür ahlaksızlıklara, ‘Banane ondan-bundan, ben ibadetimi yaparak kendi işŸime bakarım’ diyerek Allah Zülcelal’in lanetlediğŸi eşŸcinselliğŸe karşŸı sessiz kalmışŸtı. Bu sessizliğŸin bedelini, gece gündüz ibadet etmeleri kurtarmayarak, üç-beşŸ kişŸinin yaptığŸı ahlaksızlığŸın bedelini kavim olarak bütün halinde helak olarak görmüşŸlerdir. Maalesef aynı ahlaksızlıklar içinde yüzmekte olduğŸumuz halde, sakallısı, sarıklısı, beşŸ vakit namazında olan insanlar, bu ahlaksızlıklara karşŸı tepki koymamaktadırlar. Bizlerin en büyük korkusu da tepkisizliktir.

ܜlkemizde son yıllarda boşŸanma hadiselerinin evliliklere oranla daha fazla arttığŸını görmekteyiz.  Bunun başŸ aktörü de medyanın uygulamaları ve buna sessiz kalan yetkililerdir. Bu sessizlik karşŸısında bizler Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak elbette sessiz kalamazdık. Bundan dolayıdır ki, ilçemizde de zaman geçtikçe artan ahlaksızlıklara karşŸı bir sessiz kalmayıp, Genel Merkezimizin hazırladığŸı Zina ve EşŸcinsellikler ile ilgili 16 adet pankartı ilçemizin çeşŸitli yerlerine astık.  Fakat ne hazindir ki Alimler yuvası olan ilçemizde dahi, bu asılan pankartlara şŸikayetçi olanlar oldu. Aynı şŸekilde Anayol güzergahı üzerine bulunan yaya üstgeçitlerine ve viyadüklere astıklarımızı, Karayolları Genel MüdürlüğŸüne bağŸlı yetkililer, karayolları üzerine asılan pankartlara izin olmadığŸını dile getirerek, bu pankartları söktüler. Of Belediyesinden, asılacak yerlerin bildirildiğŸi resmi izin belgesi almamıza rağŸmen, sökmekten geri durmadılar. Ne hazindir ki, karayollarının pankartlarımızı söktüğŸü aynı yerlerde, çok kısa zaman önce Ak Partinin Trabzon’da yaptığŸı gençlik şŸöleni pankartları ve Uluslar arası Olimpiyat kutlamaları pankartları yer alıyordu. ܜstelik bizim pankartlar reklam amaçlı değŸil, toplumda hat safhaya ulaşŸan ahlaksızlıklara karşŸı yapılmışŸ bir pankartlardı. Bu taraflı uygulamanın bütün halkımız tarafından bilinmesi ve bu konuda düşŸünmesini rica ediyoruz.

Bu pankartları astıktan sonra bizlere, ‘ Burası Of, burada böyle şŸeyler olur mu? Diyenlere seslenerek şŸunları söylemek istiyoruz:

İlçemizin özellikle sahil kesimlerinde gece geç saatlerde kızlar ile erkekler birlikte el ele kol kola dolaşŸarak geziyorlar. Deniz kenarındaki kayalıkların arası bira şŸişŸeleri ile dolup taşŸıyor. Bununla kalmayıp, altgeçitler fingirdeşŸme yuvası haline gelmişŸ. Issız arka caddeler aynı şŸekilde kız-erkek buluşŸma noktalarını andırıyor.

Bizler Saadet Partisi Of Gençlik Kolları olarak bu ahlaksızlıkların ilçemizde hızlı bir şŸekilde artmasından endişŸe duyarak bu ve benzeri çalışŸmalarımızı inşŸallah yılmadan, usanmadan en güzel şŸekilde yapmaya devam edeceğŸiz. Aynı duyarlılığŸı tüm halkımızın da göstermesini önemle rica ediyoruz.
  
 

 

OF'UN NABZI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert CAN 2012-06-26 15:59:44

Böyle çalışmaları için Of SP ve AGD'ye teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim..

Avatar
SON OSMANLİ 2012-06-26 23:39:17

bastırılmıs duygular acıga vurulmayınca bole bı yerlerden patlak verıo ıste ..sankı sabahtan aksama kadar bes vakıt nmazına namaz ekleyıp yapmadıgı fuhşiyat zına yapan ıcımızden ınsanlar yok ? dılıyle en ala musluman olup ıcraatta yapmadıgım fenalık kalmayan hatta lut kavmının fecrını yasatan o kadar cok ınsan varkı bence once bu konulara ıcımızden baslayalım sayın baskanım cunku bız ıcımızdekı hataları telafı etmelıyız sonra cevreye yayalım bızım ıcımızde sorunlar varsa bız bunu ıcımızde bunu yenemıorsak ne geregı var baskalarının da bunu uygulatma yaptırımları yaptırmaya ..ıcımızde o kadar cok bu duyguları tasıyan ıcra eden ınsan varkı bence once ıcımızdekı bu ınsanları egıtmelıyız guzel bır dılle ayıp deılkı zararın neresınden donulurse kar dır kanısındayım .

Avatar
BEHRAM YILDIZ 2012-06-27 20:43:51

GÜZEL İLLJEMİZİN BELLİ NOKTALARINA ASILAN O AFİŞ ACI BİR GERLJEğžİ VURGULUYOR. HERKES BU DENLİ REZALETE DÖNÜŞEN AHLAK DIŞILIğžIN FARKINA VARIYOR. ÖZELLİKLE YAZ MEVSİMİNDE DENİZ KENARLARINDAKİ O REZİLLİKLER OF İLLJEMİZE YAKIŞMIYOR GERLJEKTEN. OF İSMİ ÖYLE KOLAY KAZANILMADI YÜREKLİ MÜSLÜMANLARIN BELDESİ MAALESEF BAZI ŞEYLERİ İLJİNE SİNDİREBİLİYORSA YAZIKLAR OLSUN. ANADOLU GENLJLİK YÖNETİLJİLERİNİ ÖZELLİKLE SÜLEYMAN BAŞ BEYEFENDİYİ KUTLUYORUM. SİZLERDEN BİR OFLU OLARAK ALAH RAZI OLSUN DİYORUM.. HER KONUDA OLDUğžU GİBİ BU KONUDA DA HALKA ÖNDERLİK EDİYORSUNUZ .. SELAM VE DUALARIMLA

Avatar
Abdulhamid Han 2012-07-01 16:11:56

Son osmanli neyden bahsediyorsun ki sen insanlar güzel bir çelışma yapmış sen bastırılmış duygulardan bahsediyorsun. Neyi eleştiriyorsun anlamadık.bizim insanların evini gözetleyecek halimiz yok. kim yapıyor bunları ne diyorsun ki...toplum gerçekten çok büyük bir yıkım içinde Saadet Partisi de bu konuya dikkat çekmiş o kadar.. ben arkadaşları tebrik ediyorum. güzel bir çalışma....

Avatar
Milli Şuur Kocaeli 2012-07-02 14:03:03

DeğŸerli arkadaşlar konuyla ilgili hassasiyetlerinizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum ve of teşkilatını tebrik ediyorum ancak şunu acizane belirtmek isterimki Milli görüş olarak bizim ölçümüz hak ve adalet, insanların kişilik haklarına riayet çerçevesinde siyasetimizi ve toplum anlayışımızı hayata geçırmektir. Buradaki asıl amaç (zina ve eşcinsellik)hakkındaki yasal düzenlemeyi suç saymaktan çıkartıp yasal hak ve özgürlük olarak kabul etmek toplumun bu konuda rıza gösterdiğŸi anlamına gelir dolayısıyla buda allah cc nazarında bu günahları işleyen ister gizli ister aşikar olsun her insanın günahına tüm insanlık ortak olmuş olur şayet toplumda yasak hükmü yasallaşır ve kanun olarak yürürlükte olursa o zaman toplumun bu günahtan vebali kalkar ve sadece günahı işleyen şahsı bağŸlar islamın hükmü budur ve bu fiilerin yasal koruma altında olması fiili aşikare yapma ve toplumu teşvik etme özelliğŸi taşır ve buda dinen ve ahlaken kabul edilemez ayrıca şunuda belirtmeliyimki bir hayır işleyelim derken başka bir şerre sebep olmayalım yüce rabbimiz cc "Bir kulumun bir ayıbını örtenin muhakkak mahşer günü bende bir ayıbını örterim fakat kulumun ayıbını ifşa edenin bende ayıbının hesabını sorarım buyuruyor" Kim ölü kardeşinin etini yemek ister İnsanlar arasında fesatlık ve gıybet lanetlenmiştir fesatlık ve gıybet edenler ölü kardeşinin etini yemiş olur. İhlaslı bir mümin olarak bize düşen günahkar insanlar için allah cc dan hidayet dilemektir şüphesiz en doğŸru ve en hayırlı olanda budur. Bizim Milli görüş olarakta temel düsturumuz budur asla hiç bir ferdin ayıbı kusuru günahı ile meşgul olmak ifşa etmek ve gıybet ten uzak kalmak olmazsa olmazımızdır bu tip yaklaşımlardan allaha sığŸınır yüce mevladan tüm insanlığŸa hidayetler dileriz ve siz değŸerli kardeşlerimden her hangi birinizi kırdıysam özür dilerim allaha emanet olunuz..

banner90