banner102

Alkan Ailesinin 15 Yıldır Çözülemeyen Yol Sorunu

Of'un Kıyıboyu Köyü Istala mahallesinde Alkan ailesinin yol sorunu 15 yıldır çözülemiyor.

12 Kasım 2013 Salı 13:54
Alkan Ailesinin 15 Yıldır Çözülemeyen Yol Sorunu

Of’un Kıyıboyu Köyü Istala mahallesinde Alkan ailesi yıllardır yol sorunu ile karşı karşıya. 15 yıldır yolun çözümü için uğraşan Alkan ailesi yıllardır tek bir çalışma yapılmaması ve bu yüzden çay sezonunda taşıma ve su sıkıntısı yaşıyor.

 
 
Kıyıboyu Köyü Istala Mahallesinde'ki yol sorunu bir türlü çözüme kavuşturulamıyor. Mağdur Alkan ailesi, 15 yıldır devam eden yol sorunun çözülmesi için Of Belediyesi tarafından çalışma başlatıldığını ancak, bazı vatandaşların yola karşı çıkması nedeniyle sorunun giderilemediğini söyledi. 

 
 
Yol sorununun bir an önce çözülmesini isteyen mağdur İdris Alkan; "bir yangın olması durumunda itfaiyenin evimize ulaşması çok zor" yetkililerden bu konuda duyarlı olmalarını ve çözüm bulmalarını istiyorum. "Evimize dışarıdan gelen misafirlerimiz yol problemiyle karşı karşıya gelmektedirler. Umarım sizler aracıyla sesimizi duyan çıkar ve yıllardır sorun haline gelen bu yolun yapımı için çalışmalara başlanır." dedi.

 
Haber: Gökhan Karataş

Son Güncelleme: 12.11.2013 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eygidi 2013-11-13 10:29:22

belediyenin işi başından aşkın.milletin gözünü boyuyor.sana sıra gelmez gardaş.

Avatar
akp 2013-11-13 16:50:07

siz çamur atın atın.attıkça daha da güçleniyoruz.

Avatar
oflu k.k.o. 2013-11-13 22:52:43

belediye çiçekleri sulamiyor???yahu arkadaşlar belediye her yerleri asfalt veya beton dökmeye mezbur deyil...eee benim kapımın önünü beton dökmediler ne ya...

banner90