banner102

Alradi ailesiden Müdür Kabahasanoğlu’na Teşekkür

İç savaş ve kargaşanın yaşandığı Suriye’den ülkemize sığınan ailalerden biri olan Alradi ailesi çocuklarının eğitimlerinin yarım kalmamaları için çeşitli araştırmalar yapmış. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kadar sorunlarını taşımışlar. Mecit ve Melik adlı iki çocukları olan Alradi ailesi; gerek il gerekse bakanlık düzeyindeki yazışmalarını takip edip sorunlarını çözen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ilgi ve alakaları nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Eylül 2017 Pazartesi 14:35
Alradi ailesiden Müdür Kabahasanoğlu’na Teşekkür
Çocuklarının eğitimden mahrum kalmayacak olması nedeniyle mutlu olduğunu ve mutluğunu da eşinin tercümanlığıyla ifade eden Üsame Alradi, “ Çocuklarımızın eğitim hayatlarının devam etmesi için çeşitli araştırmalar yaptık. Ne yapacağımız konusunda kurumunuza müracaat etmemizi tavsiye ettiler. Bizler de sizlerin ilgi, alakanız ve tanıtımınız nedeniyle çocuklarımızı Ali Yeşilyurt Ortaokulu’na kaydettik. Allah razı olsun. Çocuklarımız hem eğitimden mahrum olmayacak, hem de dini eğitimlerini almış olacaklar. Bizler gerçekten bu ilgi ve alakanız için sizlere çok müteşekkiriz. Allah işlerinizde kolaylıklar versin.” Sözleriyle mutluluklarını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da ziyaret için; “Allah kimseyi yerinden, yurdundan etmesin. İnşallah Suriye’de işler düzelir de en kısa zamanda Suriyeli kardeşlerimiz memleketlerine dönerler. Sizler burada ülkemizin misafirlerisiniz gerek kurum olarak gerek şahıs olarak yapılması gerekeni yaptık ve bundan sonra da yapmaya çalışacağız. Sizin çocuklarınız artık bizim de çocuklarımız olmuştur. Diğer öğrenciler gibi onların en iyi şekilde eğitim almasına gayret göstereceğiz.” diyerek ziyaret nedeniyle düşüncelerini ifade etti.

Alradi çifti birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden ayrıldı.

Son Güncelleme: 25.09.2017 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90