banner102

Anadolu Gençlik Derneğinden Of Medya Derneğine ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Of İlçe Yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Of Medya Derneğine ziyarette bulundu. Medya Derneği Merkezinde yapılan ziyarete Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yaşar, İmdat Osmanoğlu, Mustafa Yaşar, AGD Of İlçe Temsilcisi Süleyman Ayazoğlu,İdris Ayazoğlu katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Ocak 2023 Çarşamba 15:47
Anadolu Gençlik Derneğinden Of Medya Derneğine ziyaret

AGD Of İlçe Temsilcisi Süleyman Ayazoğlu ziyarette yaptığı konuşmada; “Çalışan Gazeteciler için önemli bir gün olan bugünde İlçemizin basın alanında hayırlı vazife icra eden Of Medya Derneği ve üyelerinizin10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlamak için sizleri ziyaret ettik. Kamu adına çok önemli görev yapıyorsunuz. Bunca yoğunluğunuz arasında bizleri kabul ettiğiniz için,misafirperverliğiniz ve sohbet için çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerken 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ederiz.” dedi.

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş de ziyarette yaptığı konuşmada; “İlçemiz için önemli işleve sahip olan Anadolu Gençlik Derneği Of İlçe Yönetiminin ziyaretleri bizleri son derece mutlu etti. Bizler basın mensupları olarak hakkın ve haklının yanında yer almayı kendine vazife addeden insanlar olarak ilçemizde yapılan güzellikleri kamuoyuna duyurduk, bundan sonra da duyurmaya devam edeceğiz. Tekrar ziyaretinize teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.” Sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90