banner102

Anadolu Lisesinde Sanat Şöleni

2018-2019 eğitim öğretim yılının tamamlanmasını sayılı günler kala Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesinde eğitim faaliyetleri devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Haziran 2019 Salı 12:28
Anadolu Lisesinde Sanat Şöleni

Yılsonu etkinlikleri kapsamında okulda resim, şiir ve şarkılardan oluşan sanat şöleni gösterimi yapıldı. Okulda yapılan sanat gösteriminde İlk olarak resim sergisi açıldı. Açılışı Of Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve beraberindekiler yaptı. Resim sergisinin ardından öğrencilerin hazırlayıp sunduğu şiir ve şarkıların okunduğu gösteriye geçildi. Edebiyatımızda öne çıkmış şiirler ile halk müziğinde sevilen parçalar gitar ve kemençe eşliğinde öğrenciler tarafından seslendirildi. Ş.N.Ç. Anadolu Lisesindeki Sanat Şöleni programı saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Dinleyenler tarafından büyük beğeni ve alkış alan gösteri için Of Kaymakamı Eyüp Fırat, “Emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Gerek çizilen resimlerdeki gerekse şiir ve şarkılardaki performansları nedeniyle öğrencilerimizi ve onları çalıştıran öğretmenlerimizi kutluyorum. Gerçekten çok güzel ve farklı bir program oldu. Yaklaşan tatil nedeniyle şimdiden iyi tatiller diliyorum.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Müzik Öğretmeni Ece Emirzeoğlu, Edebiyat Öğretmenleri; Cansu Küçükusta, Feride Akgün, Görsel Sanatlar Öğretmenleri; Hale Kömürcü Yorgun ve Meryem Mani’nin hazırladığı Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi konferans salonundaki programa Of Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, okul ve kurum müdürleri katıldı. Okul Müdürü Vehap Kurt da katılımcılara ve gösterdikleri performans nedeniyle öğrencilere teşekkür etti.




Son Güncelleme: 11.06.2019 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90