banner102

Anayasa paketinde onların imzaları yok!

CHP Of İlçe Başkanlığının düzenlediği basın toplantısında konuşma yapan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, hükümetin halka sunduğu bu anayasa paketinde AKP Hukukçuların imzası olmadığını iddia etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Mart 2017 Çarşamba 14:44
Anayasa paketinde onların imzaları yok!

Yapılan basın açıklamasında konuşan Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, önümüze koyulan değişikliğin dış güçler tarafından milletin iradesine sunulduğunu ve hiçbir Ak Partili hukukçunun sunulan anayasada imzasının olmadığını söyledi.

Pekşen’in konuşmasından sonra söz alan CHP İstanbul eski milletvekili Umut Oran,’’ Türkiye'de terör, ekonomik sorun ve dış politikada ciddi açmazlarımız varken, neden önümüze böyle bir Anayasa değişikliği getirildi.” dedi.

Hükümeti sert bir dille eleştiren Umut Oran, ’’Bu halk hükümete 1 Kasım’da işsizliği ve yanan terör ateşini bitirmesi için oy verdi. Hükümet ise ateşe su taşıması gerekirken, maalesef ters bir anlayışla hareket edip ateşe körükle gitti.” diyerek bu referandum paketinin doğru olmadığını ifade etti.









Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 29.03.2017 15:01
Anahtar Kelimeler:
Haluk PekşenUmut Oran
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90