banner102

Ankara Abisi İyilik Derneğinden Of’taki öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı

Merkezi Ankara’da bulunan ve imkanları ölçüsünde Türkiye’nin değişik bölgelerinde yardıma muhtaç insanların yardımına koşan “Ankara Abisi İyilik Derneği” Of’ta öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Ekim 2022 Cumartesi 04:13
Ankara Abisi İyilik Derneğinden Of’taki öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı

 Ankara Abisi İyilik Derneği  Başkanı Yasin Oyanık ve dernek üyesi arkadaşları Ankara’dan yüklendikleri yardım malzemeleri ile Of’a gelerek Pınaraltı İlk/Ortaokulu, Eskipazar İlk/Ortaokulu, Kıyıcık İlk/Ortaokulu, İhsan Karadeniz İlk/Ortaokullarında yardıma muhtaç  her okuldan 15’er öğrenciye kırtasiye ve giyim yardım malzemelerini okullarında öğrencilere takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da Ankara Abisi İyilik Derneği Başkanı Yasin Oyanık’a öğrencilere yardım malzemelerinin takdiminde eşlik etti. Ankara Abisi İyilik Derneği Başkanı Yasin Oyanık etkinlikle ilgili olarak; “Bugün güzel ilçemiz Of’ta yürekleri güzel öğrencilerimizle buluştuk. Öğrencilerimizin gözlerindeki sevinçle mutlu olduk, yorgunluğumuzu unuttuk. Bizlere bu imkanı veren bağışçılarımıza ve bugün bizleri yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu beye teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam edeceğiz. Ankara’ya yorgun ama mutlu bir şekilde dönüyoruz. Tekrar görüşmek dileğiyle Allah’a emanet olun.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı konuşmada; “Ankara Abisi İyilik Derneği Başkanı Yasin Oyanık’a ve onun nezdinde tüm bağışçılarına yardımları nedeniyle öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Bugün veren el ile alan elin buluşmasına aracılık yaptık. Rabbim yaptığınız hayırları kabul etsin. Başka projelerde buluşmak ümidiyle sizlere kazasız, belasız yolculuklar diliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90