banner102

Ankara Arena'da Alkışlar Trabzonlu Adaylara

Ankara'da 02.02.2014 Pazar günü gerçekleşen Saadet Partisi Aday tanıtım şöleninde coşku doruktaydı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Şubat 2014 Perşembe 23:15
Ankara Arena'da  Alkışlar  Trabzonlu Adaylara

Onbinlerin katılımı ile gerçekleşen aday tanıtım toplantısına Of, Hayrat ve Şalpazarı Saadet Partisi belediye başkan adayları aynı otobüs ile kalabalık bir kafile ile birlikte hareket ettiler.

Saadet partisi Of Belediye Başkan adayı İrfan Saral, Hayrat Belediye başkan adayı Behram Yıldız ve Şalpazarı Belediye adayı Ahmet Kıran töreni  kendilerine tahsis edilen masalarda takip ettiler.  Trabzon büyükşehir belediye başkan adayı Dursun Ali Düzenli'nin de iştiraki ile Arenada platforma çıkarak Genel  Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak ile eller kenetlenerek yukarı kalktığında salon alkıştan yıkılıyordu adeta.

İzleyici olarak gelen onbinler  Milli Görüşü ne kadar özlediklerini bakışları ile ifade ediyorlardı. Milli görüşün bütün duayenleri oradaydı. Oğuzhan Asıltürk, Recai Kutan ve Fehim Adak  başta olmak üzere sonradan tören iştirak eden Erbakan hocamızın oğlu Dr.Fatih Erbakan  ile salondaki sevinç doruğa çıktı.

Saadet partisi yüksek istişare kurulu başkanı Oğuzhan Asıltürk'ün bizzat Trabzonlu adaylara olan ilgisi yoğundu. Hayrat Belediye başkan adayı Behram Yıldız'a başarı dileklerinde bulunduktan sonra Karadeniz insanının hissiyatına maneviyatına olan güvenlerini ifade ettiler.

Otobüs ile geri dönüş yolculuğu esnasında okunan Kur'an suresinden sonra  adaylar İrfan Saral, Behram Yıldız ve Ahmet Kıran yaptıkları  değerlendirme konuşmalarında tanıtım töreni coşkusundan bahsederek seçimlerden ümitli olduklarını ifade ettiler.

 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 07.02.2014 20:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal aşçı 2014-02-07 08:58:55

maşallah adaylarımızla gurur duyuyoruz ben akpartiye oy veren biriyim bu sefer saadet inşallah erbakanın partisini özledik adaylarımıza başarılar dilerim

banner90