banner102

ARABA SÜRERKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Oflular dolmuşunu süren bir kişi Of Limanı mevkiinde seyahat halindeyken kalp krizi geçirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Ekim 2020 Cumartesi 12:23
ARABA SÜRERKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Edinilen bilgilere göre dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Of’un Bölümlü Mahallesi sakinlerinden Muhammet Altunbaş kullandığı Oflular dolmuşu ile Trabzon istikametinden Of istikametine doğru seyir halindeyken Of Limanı mevkiinde kalp krizi geçirerek aracın içinde direksiyona yığıldı. Aracın hızlı olmaması ve yolcuların büyük bir çoğunluğunun indirilmesi büyük bir faciayı önlerken, araç yol kenarındaki bariyerlere çarparak durdu.

Kaza sonrası olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince aracın içinde kalp krizi geçiren Muhammet Altunbaş’a ilk müdahaleyi yaparak Trabzon Kanuni Devlet Hastanesine kaldırıldı. Altunbaş’ın durumu aciliyetini korurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Of’un Nabzı Medya ailesi olarak yoğun bakımda tedavi gören Muhammet Altunbaş’a Yüce Rabbimizden acil şifalar diliyoruz.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 17.10.2020 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90