banner102

Ars: "Türk milleti üzerine büyük oyunlar oynanıyor"

Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkan Yardımcısı Gündoğdu Ars, dünyada Türk vatandaşlarına karşı işlenen soykırımı görmezlikten gelen yetkililere ve halka seslenerek bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Ağustos 2014 Cumartesi 21:20
Ars:
Şuan dünyanın her tarafında Türk'lere karşı zulüm ve işkence var, diyen MHP Of İlçe Başkan Yardımcısı Gündoğdu Ars, "Uygur Türk'lerine karşı zulüm hat safhada. Aynı şekilde bölgenin iki şehrinde Çinliler Türkleri katlederek ele geçirdi. Ramazanda oruçlu Müslüman kardeşlerimize karşı zorla alkol içilerek oruçları bozuldu.  Bununla kalmayıp oruç tutanların dilleri kesildi." diyerek sayısı belli olmayacak derecede binlerce kardeşimize katledildiğini söyledi.

Ars, "Diğer tarafta Kuzey Irak aynı durumda ve IŞID terör örgütü Türkmen kardeşlerimizi yurtlarından çıkardı. Sadece çıkarmakla kalmayıp katletti. Maalesef bizim yöneticilerimiz Suriyelilere gösterdiği imkan ve ilgiyi kendi yurttaşlarımıza karşı göstermiyor.  Onlara kapılarını açmıyor." dedi.

Ermenilerin Azeri kardeşlerimizi katlettiğini de sözlerine ekleyen Ars, "Diğer tarafta Ermeniler Azeri kardeşlerimize saldırıp topraklarını ele geçiriyor. Maalesef buna da dünyanın sesi çıkmıyor. Büyük Ortadoğu Projesinin malum eşbaşkanı da olanlara seyirci kalıyor. Bunlar seyirci kaldıkça İslam'a yüzyıllar boyu sancaktarlık yapmış Türkler haritadan silinmeye çalışılıyor." diye iddia etti.

Sözde Müslüman kardeşlerimiz de duruma sessiz ve duyarsız kalıyor diyen Ars, "Yazıklar olsun bu duruma sessiz kalanlara. Herkesi Türk kardeşlerimize destek olmaya çağırıyorum." diyerek sözlerini şu slogan ile tamamladı. "Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur."

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 09.08.2014 21:21
Anahtar Kelimeler:
Gündoğdu Ars
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oflu 61 2014-08-09 21:33:08

ekmeleddin kurtarır sizi chp mhp ve fetoşculara sarılın

Avatar
Aynen öyle 2014-08-09 23:33:15

Ekmelettin aldınız yanınıza diğer tarafa Kılıçdar oğlunu çıkmış boz veriyorsunuz işiniz reklam yapmak bari onu düzgün yapın :))

Avatar
Ors 2014-08-10 23:51:14

86 yetermi

Avatar
Emre 2014-08-11 12:28:26

sen hangi milliyetçlikten bahsediyorsun. milliyetçilik islamda haram kılınmıştır. bunu bile bile ettiğin laflara bak. siz gidin kılıçdaroğlu amcanızla ortak parti kurun. bu iş böyle olmayacak.

Avatar
baştürk 2014-08-12 10:00:36

bu ne yav.futbol trıbununde gıbı .yedınız mhp yı ve mısyonunu.habıre laf.rahmetli turkeş olsaydı güzel bır sopa cekerdı sıze.

Avatar
harbı adam 2014-08-18 17:26:46

ben senı desteklıyorum reıs bunlar türkce ezan okundugunda sızi dınsız fasıt ırkcı dıye sucladılar.bugun doguda kürtce ezan okunuyor yol kesılıyor uyguluma yabılıyor.terorustlerle pazarlık yabılıyor .sehıtlerın kanı sızlıyor.terorustlerın heykelı yabılıyor.ee nerde cok musluman vatanseverler

banner90