banner102

Arslan'dan duygusal veda mesajı

Of Kaymakamı Eren Arslan veda mesajı yayınladı.

hamitk
hamitk
12 Aralık 2016 Pazartesi 22:49
Arslan'dan duygusal veda mesajı
Göreve başladığı ilk günden beri halkın içinde olmaya özen gösteren ve 1. sınıf mülki amir olarak Muğla Milas kaymakamlığına atanan Eren Arslan, veda mesajı yayınlayarak Oflulara veda etti.

12 Aralık ititbariyle Of'tan ayrılacağını ifade eden Arslan, tüm Oflulara teşekkür ederken duygusal ifadeler içeren bir mesajla veda etti. Arslan'ın veda mesaj şöyle:


SAYGIDEĞER OFLULAR,

Milas Kaymakamlığı’na atanmam nedeniyle, 27 Ağustos 2012 tarihinden beri büyük bir onurla yürütmekte olduğum Of Kaymakamlığı görevinden yarın ayrılacağım.
Binlerce yıllık tarihinde pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış, sayısız doğal, kültürel ve tarihi zenginliğe sahip, evliyalar şehri Of’ta yaklaşık beş yıl Kaymakamlık yapmak, şahsım ve ailem için büyük bir onur ve mutluluk vesilesi olmuştur.
Rahmetli ecdat Fatih Sultan Mehmet Hanın yadigârı olan bu şehirde görev yaparken, sadece mesleki sorumluluk anlayışıyla değil, aynı zamanda milli bir görev ve kutsal bir nöbet anlayışıyla hizmet etmeye çalıştım.
Görev yaptığım süre içerisinde; adil, dürüst, açık, katılımcı, halka yakın, müşfik, duyarlı, birleştirici, pratik ve dinamik bir yönetici olmaya gayret ettim.
Bu çerçevede resmi ve özel tüm kurum ve kuruluşların uyumlu çalışmasını sağlamak, devlet ile halkı birbirine yakınlaştırmak, farklı toplum kesimlerini kaynaştırmak, ekonomik ve fiziki gelişmenin yanı sıra sosyal ve kültürel dokuyu güçlendirmek, İlçede sevgi, saygı ve güven ortamını geliştirmek en büyük hedefim olmuştur.
Başta eğitim, sağlık, turizm, tanıtım, ürün geliştirme, sanayi, ticaret, girişimciliğin desteklenmesi, el sanatları, yol, su, gençlik, spor ve kırsal kalkınma olmak üzere, ilçemizin öncelik ve potansiyelinin gerektirdiği her alanda elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım.

SAYGIDEĞER OFLULAR,
Büyük Atatürk’ün “Cumhuriyet, bilhassa kimsesizlerin kimsesidir “ sözüne uygun olarak, engellilere, şehit yakınlarına, gazilere, gazi yakınlarına, düşkünlere, kimsesizlere özel bir önem verdim. Bu kesimlerin Of’ta daha mutlu yaşamaları için gayret ettim. Şehit yakınlarına, gazilere ve gazi yakınlarına sahip çıkmak hepimizin en başta gelen milli görevi ve vefa borcudur düsturuyla hareket ettim.

SAYGIDEĞER OFLULAR,
En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın en donanımlı şekilde ve sevgi dolu bireyler olarak yetişmesi en büyük amacım oldu. Bunu, hem çocuklarımızın, hem de ülkemizin geleceği bakımından hayati derecede önemli gördüm.

SAYGIDEĞER OFLULAR,
Hiç şüphesiz yapılan ve yapılamayan daha çok şey var. Yapılanları ve yapılamayanları sizlerin takdirine bırakıyorum. Ancak yapılan bütün hizmetlerin ve yaşanan bütün güzelliklerin asıl sahibi sizlersiniz. Bizler açısından önemli güç kaynağı olan sevgi ve güveninizi hep hissettirdiğiniz için yürekten teşekkür ederim.
Sizlere, bu güzel ve önemli İlçede yaklaşık beş yıl Kaymakamınız olarak görev yapma onurunu yaşatan Yüce Rabbime şükrediyorum.

SAYGIDEĞER OFLULAR,
Şahsım ve ailem Of’ta yaşadıklarımızı kıymetli birer anı olarak sevgiyle hatırlayacağımızı ve Oflularla olan gönül bağımızın yaşamımız boyunca süreceğini içtenlikle belirtmek isterim.

SAYGIDEĞER OFLULAR,
Her türlü övgüye layık olan bu asil milletin bir ferdi olarak, Aziz Vatana olan borcumuzu asla ödeyemeyiz. Milletimizin emrinde 24 saat vazife bilinciyle çalışan Mülki İdare camiasının bir ferdi olarak taşıdığım bu onurlu sancağı gönül rahatlığıyla Akçakale Kaymakamı olarak görev yapan Eyüp FIRAT kardeşime teslim edeceğim. Şahsıma gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakayı genç meslektaşımdan esirgemeyeceğinize olan inancım tamdır. Kendisine üstün başarılar diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle sizlere arz-ı veda ederken;
Himayelerinde Of’ a hizmet etme bahtiyarlığını yaşadığım, varlığından büyük güç aldığım ve hep yardımlarını gördüğüm İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU beye;
Maiyetlerinde görevimi yürütürken rehberliğini, devlet adamlığını ve desteğini her zaman yanımda hissettiğim değerli Valim Sayın Yücel YAVUZ’a;
Beş yıllık görev sürem içerisinde maiyetlerinde çalışma mutluluğuna eriştiğim Sayın Valim Abdil Celil ÖZ'e ve rahmetli Valim Sayın Recep KIZILCIK beye;
Milletimizin temsilcisi olarak ilettiğim her konuda verdikleri destek ve yakın ilgilerinden dolayı milletvekillerimiz Sayın Muhammet BALTA’ya, Sayın Adnan GÜNNAR’a, Sayın Ayşe SULA KÖSEOĞLU’na, Sayın Salih CORA’ya ve Sayın Haluk PEKŞEN’e;
Her konuda ilçeme ve şahsıma gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU’na;
İlçemizi ilgilendiren her konuda gösterdiği olumlu yaklaşımları, mesai ve yol arkadaşlığı için Of Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih SARIALİOĞLU beye;
Bir dost olarak gördüğüm ve 1,5 yıl birlikte Ofumuza hizmet ettiğimiz eski Belediye Başkanımız Sayın Murat SARAL beye;
Kamu kurum ve kuruluşlarımızın il ve ilçe müdürlerine ve personeline;
Tüm Siyasi Partilerin il ve ilçe temsilcilerine;
Belediye meclisi üyelerine;
Mahalle muhtarlarına;
Mesai arkadaşlarıma;
Sivil toplum kuruluşlarına;
Meslek örgütlerine;
Gurbetteki hemşehri derneklerine;
Esnaf, ticaret erbabı ve işadamlarına;
Basın yayın mensuplarına;
Ve gönlü zengin, vefalı ve vatansever Oflu hemşerilerimin her birine yürekten teşekkür ediyorum.
Hakkınızı helal edin…

Eren ARSLAN
Of Kaymakamı

Son Güncelleme: 12.12.2016 22:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet fehmi öztürk 2016-12-21 09:12:30

sayın kaymakamım bizde öztürk ailesi olarak sizlere yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı deşekkür ediyoruz yolunuz acık olsun selam ve saygılarımla.

banner90