banner102

Arslan’dan Hukuk Dersi

Of Yazılı Basın Muhabirliği Kursunu daha öncede ziyaret eden Of Kaymakamı Eren Arslan, önceki ziyaretinde verdiği sözü yerine getirerek tekrar ziyaret etti.

04 Temmuz 2013 Perşembe 20:41
Arslan’dan Hukuk Dersi

 Of Yazılı Basın Kursiyerlerine, daha önceki ziyaretinde de söz verdiği gibi tekrar ziyaret edeceğini ifade eden Of Kaymakamı Eren Arslan, ‘Gerek siz basın kursiyerleriyle muhabbet, gerekse basın hukuku hakkında bilgiler vermek için yeninden sizlerle bir araya gelmenin mutluluğu içindeyim’ dedi

Genel hukuk kavramından bahseden Eren Arslan, yazılı ve yazısız olmak üzere iki tür hukukun olduğunu belirterek, ‘Gerek yazılı olsun gerekse yazısız olsun iki türe ayrılan hukukun bütününe Hukuk deniyor. Bir Devlet çatısı altında yaşayan insanların, güvenli, rahat ve huzurlu yaşayabilmesi için belirli kuralların koyulup uygulanması ile Hukukun işleyişi ortaya çıkıyor. Bu işleyişin verimli olabilmesi için kuralları koyanlar ile uygulanan kesimin bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Özellikle toplumu birebir ilgilendiren ve günü birlik yönlendiren Basın Hukukunun da, basın mensupları tarafından dikkate alınması gerekiyor’ diye ifade etti.

Yazılı Basın Muhabiri Kursiyerlerinin de sorularını cevaplayan Arslan, Ahlaka, Hukuka ve Evrensel değerlere uygun bir şekilde gazetecilik yapmalarını isteyerek, kursiyerlere ve kursun açılmasına vesile olanlara teşekkür etti.

Ziyareti gerçekleştiren Of Kaymakamı Eren Arslan’a, Of Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Lütfü Saral ve Of Halk Eğitim Müdür Vekili Ömer Türker eşlik etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 04.07.2013 20:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90