banner102

Aşağı Kışlacık Mahalleliler yol için toplandı

Aşağı Kışlacık Mahallesinin içinde tamamlanmak üzere olan 5.5 km yol genişletme İstinat duvarı beton ve asfaltlama çalışma komisyonu, Temmuz ayı olağan toplantısını gündemli danışma kurulu üyeleriyle birlikte 21 Temmuz 2017 tarihinde Sürmene Kastel de bulunan tarihi Memişağa konağında gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Temmuz 2017 Perşembe 18:14
Aşağı Kışlacık Mahalleliler yol için toplandı
Mahallenin (köyün) Onursal Başkanı Hüseyin Ayaz’ın yönettiği toplantıya Mahalle Muhtarı Salih Ayaz,  Komisyon heyetinden İzzet Keleş, Yakup Ayaz, Serdar Ayaz, Hasan Tahsin Kabucu, Ali Kaya, Osman Ayaz, Danışma kurulundan Süleyman Sırrı Ayaz, Ekrem Müftüoğlu, Kamil Vural, Ali İhsan Özcan, Murat Ayaz, Hasan Karakaş, Yaşar Ayaz, İhsan Kaya, Hayrettin Ayaz ve Hüseyin Vural katıldılar.  Ayrıca Mahallenin gençlerinden de bir gurup ile Of Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yüksel Yaşar'da basın temsilcileriyle birlikte toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda bugüne kadar çalışmalarda gelinen son durum hakkında detaylıca bilgiler verilerek değerlendirilmesi yapıldı. Yeni çalışma programı belirlenerek toplantı sona erdi. Toplantı sonunda günün anısına fotoğraflar çekilip tarihi Memişağa Konağı gezildi.

Son Güncelleme: 27.07.2017 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90