banner102

Atalay Çalışmalarına Of'tan Başladı

Ak Parti’den Milletvekilliği Adaylığını açıkladıktan sonra Of İlçesinde Kaymakamlık, Belediye, Ak Parti ve Of Medya Derneğini ziyaret eden Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, sokaktaki bazı vatandaşlar ile tokalaşıp kısa süreli sohbet etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Şubat 2015 Cuma 11:18
Atalay Çalışmalarına Of'tan Başladı
 Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevlerinde uzun yıllar genel müdürlük yapan ve 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25.dönem Milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti’den Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Atalay, Of’ta hemşerileri tarafından sıcak bir ilgi ile karşılandı.

İLK ZİYARET KAYMAKAM ARSLAN’A

Of Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret eden Atalay, burada yaptığı açıklamada; “Güzel Ülkemize değişik alanlarda yıllardır hizmet yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra daha farklı bir alanda, siyaset alanında bilgi birikim ve tecrübelerimizden de faydalanarak hizmet etmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaymakam Arslan da yaptığı açıklamada; “Ülkemize hizmet için mücadele veren herkese müteşekkiriz. Sizler de görev süreniz içerisinde en kaliteli hizmetleri, en güzel hizmetleri üretmek için çaba sarf ettiniz. İnşallah bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceksiniz. Çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

OF MEDYA DERNEĞİNDE GAZETECİLERLE BULUŞTU

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Of Medya Derneği’ni ziyaret eden Atalay, Dernek üyeleri ile sohbet etti. Dernek Başkanı Yüksel Yaşar’dan Of Basını ve Dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan Atalay; “Hepinizin bildiği gibi biz de hizmete gazetecilikle başladık. Uzun yıllar gazetecilik yaptım. 1994 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle biz de belediyeciliğe başladık. Spor AŞ’de yöneticilik yaptım. Sonra Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve son görevimiz de yine basın oldu. Spor alnında ve Basın alanında ülkemize önemli hizmetler yaptık. Of’ta bu kadar güçlü bir basının olması bizler için gurur vericidir. Güzel bir birliktelik oluşturmuşsunuz. İnşallah bu birlikteliğinizi daha da güçlendirerek ilçemize ve bölgemize güç katarsınız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ KARŞILADI

Atalay daha sonra Of Belediye Başkanlığını ve Ak Parti Of İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Atalay, Başkan Sarıalioğlu ve Meclis Üyeleri ile birlikte yürüyerek Ak Parti Of İlçe Başkanlığına geçti.

Yolda hemşerilerinin yakın ilgisiyle karşılaşan Atalay, vatandaşlarla tokalaşıp sohbet etti.

ATOM KARINCANIZ OLACAĞIM

Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Öztürk ve Parti yöneticileri tarafından karşılanan Atalay burada yaptığı açıklamada; “Burada her seçimden başarılarını arttırarak çıkmış bir teşkilatla birlikteyiz. Ülkemizin bu günlere gelmesinde hepinizin emekleri var. Sizler çalışıp siyasi destek sağlamasaydınız bu başarılar olmazdı. En büyük özveriyi, en büyük çalışmayı sizler yaptınız. Bizler de bu mücadelenize katkı sunmak istiyoruz. Aday adayı olan çok sayıda değerimiz var. Erdoğan Bayraktar gibi bir bakanımız vardı. Çok güzel hizmetleri oldu. İstanbul’da çok sevilen Oktay Saral gibi bir Of vekilimiz var. Trabzon’da görev yapan değerli vekillerimiz var. Yeni dönemde adaylığını açıklayan değerli bürokratlarımız var. Hepsi de ilçemize ve ülkemize hizmet için yola çıktılar. Hapsine başarılar diliyorum. Görev hangimize verilecekse onlarla birlikte çalışmaya hazırız. Sizlerin Atom Karıncası olmak istiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 13.02.2015 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
reis 2015-02-15 21:17:49

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

banner90