banner102

Atalay’dan Sarıalioğlu’na ziyaret

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Nisan 2014 Cumartesi 20:45
Atalay’dan Sarıalioğlu’na ziyaret
30 Mart’ta yapılan mahalli İdareler Seçimlerinin tamamlanmasının ardından göreve seçilen başkanlara hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Önceki gün Trabzon’a gelen ve göreve seçilen Belediye Başkanlarını ziyaret eden Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Basın İlan Kurumu Muhasebe Müdürü Furkan Demircioğlu ve Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette Başkan Sarıalioğlu ve Belediye Meclis Üyeleri ile sohbet eden Atalay, yeni dönemde başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını ifade etti.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu da Genel Müdür Atalay ve beraberindekilere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 19.04.2014 20:47
Anahtar Kelimeler:
Salim Salih Sarıalioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90