banner102

Avukatlardan Saadet'e teşekkür

1978 yılından günümüze kadar 5 Nisan tarihinde kutlanan Avukatlar günü ile ilgili Of İlçemizde bulunan avukatları ziyaret eden Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı üyeleri, avukatların kendilerini ziyaret eden ilk siyasi partinin Saadet olduğunu söylediler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Nisan 2021 Salı 22:42
Avukatlardan Saadet'e teşekkür

Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan salgına rağmen çalışmalarını aralıksız devam ettirdiklerini söyleyen Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu,  “Adalet sistemimizin vazgeçilmez bir değeri olan, hakkın ve hukukun üstün olması için gayret gösteren tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü kutlu olsun.” dedi.

İLK KEZ SİYASİ BİR PARTİ ZİYARETİMİZE GELDİ!

Of İlçesinde hizmet eden avukatları mekânlarında ziyaret ettiklerini ifade eden İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, “Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı olarak yönetim kurulu üyelerimiz ile İlçemizde bulunan avukatlara yaptığımız ziyaretimizde aldığımız teveccüh bizleri hem memnun etti, hem de eksikliğimizi bize hatırlattı. Avukat arkadaşlarımızın neredeyse hepsi ilk kez kendilerini siyasi bir partinin ziyaret ettiğini söylediler. Bu bizleri kendi açımızdan memnun ettiyse de avukatlarımız açısından üzdü. “ diyerek bu ziyaretlerin devamlı yapılması gerektiğini söyledi.

BOŞANMALAR HIZLA ARTIYOR

Toplum sorunlarının odağı olan Avukatların her türlü haklarının sağlanması gerektiğini söyleyen Ahmet Muratoğlu, “Ziyaret ederek kendileriyle istişarelerde bulunduğumuz avukatlarımızın ortak görüşü ‘siyasetin hukuku yönlendirmemesi gerektiği’ oldu. Ayrıca Of gibi muhafazakar bir ilçede çok yüksek seviyede boşanmaların yaşandığını, özellikle gençlerde ve 50 yaş üstünde yoğunluk olduğunu duymamız bizleri oldukça tedirgin etti. Ülkemizdeki ekonomik sıkıntının boşanmalarının en bariz sebebinin olduğunu da kendilerinden duymamız, ülkemizin geldiği acı tabloyu gözler önüne serdi.” diyerek toplumun temeli olan aile yuvasının sarsıldığını söyledi.

Son Güncelleme: 07.04.2021 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90