banner102

Ayaz’dan Çaykur tepkisi

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz, Çaykur’un 2. sürgün yaş çay alımına dekara 450 kg. kontejan 50 olarak açıklamasına tepki gösterdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Temmuz 2020 Çarşamba 10:41
Ayaz’dan Çaykur tepkisi

Yaptığı yazılı açıklamada tepkisini dile getiren Hüseyin Bereket Ayaz, “1.Sürgünde Dekara 600 kg olan kotanın 2. Sürgünde 650 kg olması gerekirken 450 kg a düşmesi yine Çaykur’un yanlış politikalarından bir tanesi olup eleştirilmesi ve derhâl düzeltilmesi gereken bir konu olduğu bilinmelidir.” dedi.

Açıklamasına devan eden Ayaz, “Diğer taraftan Çay hasatı başlamadan kontenjanlı bir şekilde yaş çay alımına başlayacak olmasını olumlu karşılıyorum. Kontenjansız alım yapıldığı zamanlarda müstahsiller ÇAYKUR kotalarını 2 üç günde doldurup tamamen özel sektörün iki dudağına bakmaya mecbur kalmak zorunda kalıyordu ve hep birlikte özel Sektöre çay satmaya yöneliyordu.  En azından kötünün iyisi olarak bu metodun müstahsilin yararına olduğunun kanaatindeyim.” diyerek bütün çay müstahsillerinin kazasız belasız hayırlı bereketli sezon geçirmeleri temennisinde bulundu

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 08.07.2020 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90