banner102

Aziz Koç Komiser Dernekpazarı’na Amir oldu

Of İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Komiser olarak görev yapan Aziz Koç, Dernekpazarı İlçe Emniyet Amirliğine atandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Temmuz 2014 Çarşamba 06:53
Aziz Koç Komiser Dernekpazarı’na Amir oldu
Dernekpazarı İlçe Emniyet Amiri Erdal Çelebi’nin Tunceli iline atanmasının ardından yerine Of İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde komiser olarak görev yapan Aziz Koç atandı.

10 Eylül 2012 tarihinde Dernekpazarı İlçe Emniyet Amirliği görevine vekaleten atanan Erdal Çelebi, 21 aylık hizmetini tamamlayarak Tunceli İline atandı.

Çelebi’den boşalan Amirliğe 5 yıldır Of’ta Komiser olarak görev yapan Aziz Koç atandı.

Dernekpazarı’na yabancı olmadığını belirten Koç; “5 yıldan beri Of’ta görev yaptığımdan çevreyi ve insanlarını çok iyi tanıyorum. Bizim aslı görevimiz vatandaşın  emniyetini, huzurunu ve güvenli yaşamasını sağlamaktır. Dernekpazarı da ilimizin en huzurlu ilçesi olması nedeniyle  herhangi bir  sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Üstelik ilçe halkı çok sıcakkanlı  ve misafir severdir. Burada hep birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Sizlerle bir arada olmaktan da mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Aziz Koç Kimdir?

1973 yılında Samsun ili Vezirköprü İlçesi’nde doğan Koç, İlk, Orta ve Lise tahsilini Vezirköprü’de tamamladı. 1994-1996 yılları arasında İzmir Bornova ve Edirne Uzunköprü’de vatani görevini tamamlayanKoç, 1999 yılında Aksaray Polis Okulundan mezun oldu. Tokat Zile, Yalova ve Tokat Erbaa’da görev yaptıktan sonra 2008 yılında Komiserlik sınavını kazanarak 9 ay eğitim gören Koç, 2009 yılında Of İlçe Emniyet Müdürlüğü emrine atandı. Of Polis Merkezi Amir Vekili olarak görev yapan Koç, Haziran 2014’te Dernekpazarı İlçe Emniyet Amirliğine vekaleten atandı. Kamu Yönetimi mezunu olan Koç, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: Of Ajans


Son Güncelleme: 16.07.2014 06:59
Anahtar Kelimeler:
Aziz Koç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90