banner102

Baba Terzioğlu kazada ağır yaralandı

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu’nun babası Nazım Terzioğlu geçirdiği trafik kazası sonucu ağır şekilde yaralandı.

hamitk
hamitk
08 Haziran 2017 Perşembe 17:30
Baba Terzioğlu kazada ağır yaralandı
AKP Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu’nun babası Nazım Terzioğlu  geçirdiği trafik kazası sonucu  yaralandı.
 
Çaykara İstikametinden Of istikametine gitmekte olan Terzioğlu, Cumapazarı girişinde kaza yaparak ağır yaralandı
 
Yalnız başına seyreden Terzioğlu, yol çalışmasının bulunduğu alanda şerit daralması nedeniyle yoluna giren araca çarpmamak için manevra yaptığı esnada aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı.  
 
Kazada araçtan fırlayan Terzioğlu’un omuz ve boyun kısımları ile vücudunun çeşitli bölgelerinde hasarlar meydana geldi.
 
Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan baba Terzioğlu, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Terzioğlu’nun vücudundaki kırık ve çıkıkların tedavisi için bir dizi operasyon geçireceği öğrenildi.

Of'un Nabzı Medya ailesi olarak Nazım Terzioğlu'na Yüce Rabbimizden acil şifalar diliyor, M.Hakan Terzioğlu'na da geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz.

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90