banner102

Bakan Bayraktar’dan 350 çift ayakkabı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Oflu öğrencilere 350 çift ayakkabı gönderdi.

09 Nisan 2013 Salı 09:13
Bakan Bayraktar’dan 350 çift ayakkabı!

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile BirliğŸi tarafından öğŸrenciler için talep edilen 350 çift ayakkabı, Çevre ve şžehircilik Bakanı ErdoğŸan Bayraktar tarafından okula gönderildi.

Okul Aile BirliğŸi yöneticileri, öğŸrencilerin ayakkabı ihtiyacı olduğŸunu İlçe BaşŸkanı Mehmet Hakan TerzioğŸlu’na bildirmesi üzerine TerzioğŸlu da ihtiyacı Bakan Bayraktara iletti. Bakan Bayraktar’ın talimatı ile temin edilen 350 çift ayakkabı, öğŸrencilere takdim edilmek üzere Of İlçe BaşŸkanlığŸına gönderildi.

Ak Parti Of İlçe BaşŸkanı TerzioğŸlu, Bakan Bayraktar tarafından temin edilen 350 çift ayakkabıyı Of Belediye BaşŸkanı Murat Saral ve Gürpınar Belediye BaşŸkanı Mehmet ܖztürk ile birlikte Okul Aile BirliğŸi BaşŸkan Yardımcısı Mehmet Ak ve Okul Müdür Vekili Mustafa Küçükali’ye teslim etti.

Bakan Bayraktar’a teşŸekkür eden TerzioğŸlu, “Sayın Bakanımızdan Allah Razı olsun. İlçemizin her türlü eksiğŸinde bizlerden desteğŸini esirgemiyor. Okul Aile BirliğŸimizin talebini de kendilerine ilettik Hemen talimat verdi ve ayakkabı teminini sağŸladı. Kendilerine minnettarız” diye konuşŸtu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ADEMOğLU 2013-04-09 14:46:34

OF OF SENİN HÜKÜMETİN ADAM GİBİ MAAŞ VERSE CİFTCİNİN MAHSULUNU ALSA BUNLAR OLURMU VATANDAŞ KEDNİ ALIR AYAKKABISINI MONTUNU

Avatar
dumrul göz 2013-04-10 09:55:09

arkadaş yanlış düşünüyosun..herkese hak ettiğŸi paralar verilirse nerden bulacaklar bu adamlar kendilerine uygun köleleri ve yalakaları..ilk başta aç bırakıyolar sonra affedersin önüne bi kemik atıyorlar ...

Avatar
OSMAN S... 2013-04-10 15:11:31

ALLAH razi olsun AKP ye.ESKİDEN kemiğŸi bile bulamiyordunuz simdi her sey bulabiliyoruz TÜRKİYETE cok bolluk var.FAFİR olanlara AKP yardim ediyor ALLAH razi olsun BASBAKANDAN...

Avatar
fikret bakırcı 2013-04-11 10:17:17

ne hale gelduk yau..kemiğŸe bile razı oldu insanlar..yazık yazık çok yazık..

banner90