banner102

BAKAN SOYLU OF'TA SERT KONUŞTU!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ak Parti Of İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde konuşma yaparak Cumhurbaşkanı Adaylarına sert eleştirilerde bulundu. Saadet Partisi'ne yaptığı eleştirler sırasında Led ekrandan Soylu'ya cevap yazıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Mayıs 2018 Perşembe 18:20
BAKAN SOYLU OF'TA SERT KONUŞTU!
Of İlçesinde yapılan mitingde vatandaşlara seslenen  Bakan Soylu, Güneydoğu'da yaptıkları çalışmalardan bahsederek doğuya yaptıkları yatırımlardan terör konusuna değinen Soylu, doğuya yapılan yatırımlardan bahsederek, bu yatırımlardan rahatsız olanların olduğunu söyleyip ardından Muharrem İnce, Meral Akşener ve Erbakan'ın partisi diyerek başlayıp Temel Karamollaoğlu'nun da bu yatırımlardan rahatsız olduğunu iddia etti.

Partililere seslenen bakan Soylu, Saadet Partisi lideri ile ilgili, "Bir yer de sıkıştığınızda nefesi Tayyip Erdoğan’ın yanında alıyorsunuz. Ama ömür boyu bu adamı kıskandınız. Ülkemize özgürlükler getiren, felaketler oluşturan senaryoları bir bir elinin tersiyle iten bu kişiyi kıskandınız. Kıskancınızdan şuanda yaptığınız şer ittifakın içinde olmaktır. Hem CHP ile birliktesiniz. Nem de Demirtaş ve HDP ile bir adım atıyorsunuz. Bunu bu millet adım affetmez." ded.

SOYLU'YA LED EKRANDAN CEVAP

Mitingin yapıldığı alanın hemen yanında yer alan Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı binasının led ekranından Soylu'nun Saadet Lideri Karamollaoğlu'na karşı sarf ettiği szölerden hemen sonra cevap yazıları yayınladı.

HDP'YE 30 MİYON LİRAYI KİM VERDİ?

Led Ekranda yayınlanan yazıda Soylu'ya cevap olarak, " ‘HDP’ye 30 milyon seçim yardımı kim yaptı? Sayın Soylu’’ , PKK'lıları sınır kapısından halaylarla kim karşıladı? Sayın Soylu, Selahattin Demirtaş'a Cumhurbaşkanı Adayı olma hakkını kim tanıdı? Sayın Soylu" yazıları yazılması dikkat çekerken, alanda bulunan birçok kişi yazılan yazılara fotoğraf çekti.




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.06.2018 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zinnet uludogan 2018-05-31 21:10:08

sonuna kadar arkandayız allahim sizleri korusun

Avatar
rasim 2018-06-04 12:37:23

soyluda şahsiyet olmadığı için her şey beklenir

banner90