banner102

Bakan Soylu'dan Of'ta Referandum Mitingi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Of Çarşıbaşı Camii’nde kıldığı Cuma Namazının ardından camii önünde düzenlediği mitingde 16 Nisan’da yapılacak referandum ile ilgili açıklamalar yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Şubat 2017 Cuma 01:29
Bakan Soylu'dan Of'ta Referandum Mitingi

Namaz sonrası cami içerisinde vatandaşlarla tokalaşan ve sohbet eden Bakan Soylu; Namazın ardından Çarşıbaşı Camii önünde kurulan platformdan namaz çıkışı toplanan vatandaşlara 16 Ninsan'da yapılacak olan referandum ile ilgili konuşma yaptı.

Konuşmasında hayır oyu verecekleri de sert bir dille eleştirerek teröristler ile birlikte olmakla suçlayan soylu, referandum sonrasında ülkenin zenginleşeceğini, özgürleşeceğini, demokrasisinin daha da yükseleceğini ifade ederek,  kendilerine karşı yaftalar yapıştırmaya çalışanlara karşı da dimdik ayakta duracaklarını söyledi.

Son Güncelleme: 18.03.2017 01:40
Anahtar Kelimeler:
Süleyman Soylu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90