banner102

Bakanın kayınbabası son yolculuğuna uğurlandı

Of’un Saraçlı Mahallesi sakinlerinden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun kayınbabası Hamit Vahapoğlu mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Kasım 2020 Pazartesi 17:12

Cenazeye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Of İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, birçok idari amiri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazını Of İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu kıldırırken cenaze sonrası Bakan Adil Karaismialoğlu taziyeleri kabul etti.




 

Son Güncelleme: 02.11.2020 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90