banner102

BALLICA DERNEĞİ KOÇ İLE DEVAM

Of Ballıca Derneğinin Gaziosmanpaşa’daki merkezinde Pazar günü yapılan 5.Olağan Genel Kurul toplantısında tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Faruk Koç, oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Ocak 2018 Çarşamba 14:08
BALLICA DERNEĞİ KOÇ İLE DEVAM
 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gündemin diğer maddelerine geçildi. Divan Başkanlığına Hüseyin Çakır seçildi. Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Yavuz  denetleme ve faaliyet raporunu okudu, Genel Kurul üyeleri oy birliğiyle raporları ibra etti. Daha sonra Muhasip Üye Cengiz Aktürk’ün okuduğu gelir-gider tablosu da aynı şekilde kongre tarafından ibra edildi.

Salonda başka liste çıkmayınca Faruk Koç’un listesi tek liste olarak seçime girdi ve mevcut liste yeni dönemde oy birliğiyle göreve getirildi.

Başkan Faruk Koç, seçimin ardından kısa bir teşekkür konuşması yaparak, 2005 Yılında Ballıca Derneğini kuran Ali Ulusoy başta olmak üzere, Kurucular kuruluna, bu güne kadar başkanlık yapan Nasuhi Günay ve son başkan AdemBallı’ya yaptıkları hayırlı hizmetlerden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum.

Bir yıl önce Of Ballıca Derneği başkanlığına seçildiğimizde vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Ocak 2017’de yapılan Olağanüstü Genel Kurulda Başkanlığa seçildiğimizde, en önemli meselemizin Derneği kiradan kurtararak bir yer temin etmekti. Bu konuda bize ciddi yardımları olan başta Nuri Albayrak olmak üzere Albayrak ailesine bu vesile ile teşekkürlerimizi sunuyoruz. İkinci önemli işimiz ise Ballıcalı üniversite öğrencilerine burs vermek, bunu da çok şükür Aralık ayında 30 öğrenci ile başlattık. Üçüncü icraatımız ise ramazan yardımı oldu. Bu yıl toplamda 200 koli ramazan gıda yardımı yaptık. Ballıca Kuran Kursundan hafızlıklarını bu yıl tamamlayan 16 öğrencimize altın hediye ettik, Ramazanda iftar verdik ve en son olarak ta spor malzeme yardımı yapıyoruz. Buradan Ballıcalı iş adamlarımıza çağrı yapıyorum. Burs konusunda derneğimize yardımlarını esirgemesinler ve bu işi hep birlikte devam ettirelim. Koç son olarak bize bu görevi veren değerli delegelerimize teşekkür ediyoruz, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte iyi bir sinerji yakalayarak amaçlarımızı gerçekleştirmek istiyoruz ”dedi.

Rahmetli Emin Koç’un oğlu Faruk Koç’un özgeçmişi;

1977 yılında İstanbul’da doğan Faruk Koç, ilk ve orta öğretimini İstanbul Yeşilova ilköğretim okulunda tamamladı. Sefaköy Lisesinden 1996 yılında mezun oldu. Evli ve 3 çocuk babası olan Koç, Özel bir şirkette Genel Müdür  olarak görev yapıyor.

Of Ballıca Derneği’nin 25 kişilik yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

OF BALLICA GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

BAŞKAN : FARUK KOÇ                                  

AS BAŞKAN : HASAN KARAKAŞ             

BAŞKAN YRD.: AHMET YAVUZ                 

BAŞKAN YRD. : MEHMET ALBAYRAK      

BAŞKAN YRD. : MURAT ATASOY          

BAŞKAN YRD. : HASAN BANZAROĞLU   

GENEL SEKRETER  : ÖMER BALLI                      

SOSYAL İŞLER SORUMLUSU : FARUK ALBAYRAK         

GENEL MUHASİP  : CENGİZ AKTÜRK             

REŞAT ALBAYRAK 

MÜSLÜM YAVUZ   

ZAFER ALBAYRAK     

FERŞAT BALLI      

MUAMMER KUZU                                               

MUSTAFA KELEŞ      

SÜLEYMAN BİLGİN                                                          

İDRİS KELEŞ          

MURAT YAŞAR 

SÜLEYMAN CAN 

MUSTAFA YAŞAR 

AZİZ BANZAROĞLU 

HALİL NURULLAH ULUSOY

SERDAR KUZU 

GÖKAY KELEŞ 

HALİT TERZİOĞLU

 YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

SELİM ÇAKIR

TAHİR ALBAYRAK

METİN DÜZENLİ

 SADULLAH KABAHASANOĞLU

ABDÜLKADİR YAVUZ                 

FURKAN YAŞAR

CİHAT KORUCU               

HAMZA ALBAYRAK                     

 NECATİ BALLI

MUSTAFA BALCI

 DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER

SERDAR AKTÜRK

MURAT YAVUZ

HÜSEYİN YAVUZ

 DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER

FERŞAT BALCI

MUHAMMED FATİH ALBAYRAK

ABDULLAH YAVUZ

Son Güncelleme: 03.01.2018 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90