banner102

Ballıca Mahallesinde çatı çöktü 1 kişi öldü

Of’un Ballıca Mahallesi Yavuz Selim mevkiinde meydana gelen çatı çökmesi olayında inşaatta çalışan 1 kişi öldü bir kişi de yaralandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Ağustos 2021 Çarşamba 19:46
Ballıca Mahallesinde çatı çöktü 1 kişi öldü

Edinilen bilgilere göre, Of’un Ballıca Mahallesinde inşaat halindeki 2 katlı bir evin çatısında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çökme meydana geldi. Yığma tuğla ile yapılan çekme katta çalışma yapan iki işçinin çalıştığı sırada meydana gelen çökme sonucu iki işçi de çöküntünün altında kaldı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen AFAD ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri arama çalışmasını başlattı. Çöküntünün altında kalan işçilerden Serkan Yağız (20) yaralı olarak çıkartılarak olay yerine gelen Ambulans ile Of Devlet Hastanesine ve ardından da KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çöküntünün altında kalan diğer işçi Emre Sağlam (35) ise ölü olarak çıkartıldı ve otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90