banner102

Başkan Saral Of’a veda etti

Hac Farızasını yerine getirmek üzere Kutsal Topraklara yolculuğa çıkan Of Belediye Başkanı Murat Saral, Of’a veda etti.

09 Ekim 2013 Çarşamba 11:48
Başkan Saral Of’a veda etti
Of Belediye Başkanı Murat Saral, Hacc Farızasını yerine getirmek üzere kutsal yolculuğa çıktı.

Daha önce umre seyahati yaptığını belirten Başkan Saral, “İlk defa hac heyecanı yaşayacağım. Mevlama şükürler olsun. Bize bu heyecanı ve güzelliği nasip etti. Daha önce Umre seyahatimiz olmuştu. O Kutsal mekanları yeniden görmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah hacc görevimizi ifa ederek görevimizin başına döneceğiz. Yoğun programlarımız nedeniyle çok yakın çevremizle bir vedalaşma fırsatı bulamadık. Tüm halkımıza hakkımı helal ediyorum, kendilerinden de helallik istiyorum. İnşallah onlar için, bizler için ve Of’umuz için dua yapacağız” diye konuştu.

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Başkanlık personeli Trabzon Havalimanı’na giderek Başkan Saral’ı Kutsal Yolculuğa uğurladı.

Yaklaşık 12 gün boyunca görevinde olamayacak olan Başkan Saral’ın yerine Belediye Başkanlığına Meclis Üyesi Muhammet Yılmaz vekalet edecek. 


Son Güncelleme: 09.10.2013 15:49
Anahtar Kelimeler:
Eren ArslanMurat Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hey mübarek 2013-10-10 07:13:42

geçenlerde camiden çıkarken bu aklıma geldi.. içerde namaz kılmayan yada namazı apar topar terkeden bazı satıcılar yoğun bir şekilde mallarını satmaya çalıştılar.. bu sahne büyük caminin kapısında her zaman olur.. ramazanda kurbanda ve diger dini günlerde islamı rant olarak kullanananları istismar edenleri her yerde görmek mümkün.. hele siyaset siyasi arenada ne kadar ucuzladı değerler dimi.. kul hakkı yiyenler ihaleye fesat karıştıranlar müteahitlik yapan imamlar umre seyahatleri ile köşeleri dönenler ve siyasiler.. özellikle devlet ricali esen rüzgar nedeniyle en kolay istismarı burda yapıyor.. hac umre veya namaz umurlarında değil.. sadece müslüman görünerek birşey devşirmenin peşindeler bu açıkca sırıtıyor ve maalesef müslüman keriz yerine konuyor.. şeyhlerin tarikatların bile muazzam çıkar menfaat peşinde koştuğu bu ortamda müslümanın bu oyunu görmesi o kadar zor ki.. oysa dışarda işadamı resmi kurumlar islamı referans almıyor.. ağadayıyı referans alıyor

Avatar
fikret gümüş 2013-10-11 08:21:06

seçim startını kabeden verecek anlaşılan.garanti kazanur o zaman.

banner90