banner102

Başkan Saraldan derneklere ziyaret

Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ofun İstanbuldaki belde ve köy derneklerini ziyaret ederek hemşerileriyle hasret giderdi.

03 Nisan 2013 Çarşamba 12:24
Başkan Saraldan derneklere ziyaret

Of’un dışŸında yaşŸayan Oflularla buluşŸmalarına devam eden Of Belediye BaşŸkanı Murat Saral, İstanbul’daki Bölümlü ve Cumapazarı derneklerini ziyaret etti.

İlk ziyaretini Of Bölümlü Beldesi Kültür YardımlaşŸma DerneğŸini’ne yapan BaşŸkan Saral, DerneğŸin düzenlediğŸi sabah kahvaltısında Bölümlülü hemşŸerileriyle bir araya geldi.

Kahvaltıya BağŸcılar Belediye BaşŸkanı Lokman ܇ağŸrıcı, BağŸcılar Belediye BaşŸkan Yardımcısı şžahin Köse, BayrampaşŸa Belediye BaşŸkan Yardımcısı Gökhan Balek, BağŸcılar Trabzonlular DerneğŸi BaşŸkanı Abdulkadir Çelebi, Dernek BaşŸkanı Yusuf ܇akır, Of Devlet Hastanesi’nin Eski BaşŸhekimi olan Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Fatih Kamu Hastaneler BirliğŸi Tıbbı Hizmetler BaşŸkanı İdris KurtuluşŸ, Bakırköy Kızılay şžube Müdürü Hikmet Aksoy, Sultanahmet Camii Eski İmam Hatibi Emrullah HatipoğŸlu, dernek yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Kısa bir süre önce göreve geldiklerini belirten Dernek BaşŸkanı Yusuf ܇akır, “Bu ilk organizasyonumuzla doğŸduğŸumuz ve yaşŸadığŸımız şŸehirlerimizin Belediye BaşŸkanlarıyla kahvaltıda buluşŸtuk. Bize bu fırsatı veren değŸerli başŸkanlarıma teşŸekkür ediyorum. İnşŸallah bu tür kaynaşŸma etkinliklerimize ağŸırlık vereceğŸiz” ifadelerini kullandı.

BaşŸkan Saral’ın 2.ziyaret durağŸı Cumder oldu. Merkezi İstanbul Güngören’de bulunan Cumapazarı YardımlaşŸma ve DayanışŸma DerneğŸini ziyaret eden BaşŸkan Saral, Dernek BaşŸkanı YaşŸar ܇akır ve Dernek Yöneticileri ile sohbet etti.

Kısa bir süre önce göreve başŸlayan BaşŸkan YaşŸar ܇akır’ı tebrik eden Saral, “İstanbul’a gelişŸlerimizde fırsat buldukça köy ve belde derneklerimizi ziyaret ederek hemşŸerilerimizle hasret gideriyoruz. Bu gün de kendi beldemin derneğŸini ziyaret etme fırsatı buldum. HemşŸerilerimizle buluşŸmak, onlarla hasbıhal olmak bizlere keyif veriyor. Dernek BaşŸkanlığŸına seçilen sevgili YaşŸar ܇akır beyi kutluyorum. BaşŸarılı çalışŸmalarını zaten biliyoruz. İnşŸallah derneğŸimizi daha da faal hale getirecektir. İnşŸallah derneğŸimizin en büyük sorunu olan kendi hizmet binası sorununu da çözeceğŸiz” diye konuşŸtu.

BaşŸkan Saral’ın ziyareti nedeniyle mutlu olduklarını belirten Cumder BaşŸkanı YaşŸar ܇akır; “Sayın başŸkanımız dernek çalışŸmalarımızda bugüne kadar her zaman yanımızda olmuşŸtur. Kendilerinin de ifade ettiğŸi üzere bundan böylede bizlere her konuda desteklerini esirgemeyeceklerinden hiç şŸüphemiz yoktur” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90