banner102

Başkan Saral'dan Kıyıboyu için yol sözü

Of Kıyıboyu yolunun yapımı için Of Belediye Başkanı Murat Saral söz verdi

10 Mayıs 2012 Perşembe 10:50
Başkan Saral'dan Kıyıboyu için yol sözü
Of ilçesine bağŸlı Kıyıboyu (KOLENLİ)  köyünde yaşŸayan bazı diyaliz ve tedavi süreçli hastaların yol yapımı konusundaki çağŸrısı ses getirdi. "Bizler yaşŸlı ve hastayız, tedavi görmek için  hastaneye gidip gelmemiz gerekiyor" diyen köylüler köy yollarının bozuk olduğŸunu ve köylerine araç çıkamadığŸını belirterek yetkililerden yardım istiyordu. Bizlerde gazeteci olarak bu konuyu Of Belediye BaşŸkanı sayın Murat SARAL’a ilettik. BaşŸkan SARAL, bu konu ile ilgili ‘Bu köyün yol çalışŸmasını gündeme aldık ve önümüzdeki hafta  600 metrelik bölümünü asfalt yapacağŸız ve yukarı mahalleye çıkan yolu ise kaymakamımız sayın Tuncay SONEL ile görüşŸüp  bakımını yaptıracağŸız" dedi.
 
Saral şŸunları söyledi:
-sayfa-
"Bu köyde yaşŸayanlar da hepimizin büyüğŸüdür ve merkeze en yakın köylerimizden bir tanesidir" diyen başŸkan SARAL, "bu yolu gündemimize aldık en geç 10 gün içinde bu sorunu gidererek köyde yaşŸayan hastalarımızın ihtiyaçlarını da büyük ölçüde gidermişŸ olup onların hayır dualarını alarak çalışŸmalarımıza durmadan devam edeceğŸiz. Bu anlamda Kıyıboyu köyünde yaşŸayan  büyüklerimizdir. Köyle ilgili üzerimize ne düşŸüyorsa hizmete hazırız, bizim işŸimiz halkımıza hizmet vermektir. Bu anlamda mücadelemize devam ediyoruz. SağŸolsun Kaymakamımız durmadan gece gündüz  çalışŸmalarına devam ediyor. Bir Oflu gibi  hizmet aşŸkı ile görev yapmamın mutluluğŸunu yaşŸıyoruz"

Sadullah DervişŸoğŸlu / İstanbul

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AKYILDIZ 2012-05-11 13:54:25

KAC KEZ SÖZ VERİLDİ DE SARAL PETROL İLE KIYI BOYU KÖPRÜSÜ ARASI ASVALT VABILACAK DİYE HALEN DAHA BERBAT DURUYOR ORASI 200 METRE VAR YOK BAŞKAN BUN SANDIGIDA VARONA GÖRÜ

Avatar
vatandaş 2012-05-13 22:10:22

atatürk bulvarı hadislerle doldu.çok güzel ama sayın başkan sahildeki gece rezaletlerinden aldığŸın günahları tabela asmakla kurtaramazsın.hani ışıklandırıp gfüvenlik koyacaktın ....Allah aşkına durdur bu rezaleti...kıyamet günü bunun hesabını nasaıl vereceksin...

banner90