banner102

Başkan Saral’dan Terzioğlu’na geçmiş olsun ziyareti

Of Belediye Başkanı Murat Saral Polip ameliyatı olan Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu’nu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

20 Kasım 2013 Çarşamba 15:07
Başkan Saral’dan Terzioğlu’na geçmiş olsun ziyareti

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, ses tellerinde meydana gelen rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu.

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Kulak Burun Boğaz Servisinde tedavi altına alınan Terzioğlu başarılı bir operasyon geçirdi.

Of Belediye Başkanı Murat Saral, hastanede ziyaret ettiği Terzioğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti. Sağlığın her şeyin üstünde olduğunu belirten Başkan Saral; “Yoğun çalışma temposu içerisinde sağlığımıza dikkat etmiyoruz. Zaman zaman bizler de sağlık sorunları yaşıyoruz. Ama sağlık her şeyin üstünde olmalı. Sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Bizler gibi hizmet makamında olanlar sağlığına daha çok dikkat etmeli. Sevgili İlçe Başkanıma geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yüce Mevlam’dan acil şifalar diliyorum. Önümüzde yoğun bir süreç var. Bir an önce sağlığına kavuşup işinin başına dönmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.11.2013 19:33
Anahtar Kelimeler:
Murat SaralHakan Terzioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90