banner102

Başkan Sarıalioğlu, Çataldere Mahallesi sakinleriyle buluştu

Of’u katılımcı bir anlayışla yöneterek adım adım gezen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çataldere mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Eylül 2018 Pazartesi 20:55
Başkan Sarıalioğlu, Çataldere Mahallesi sakinleriyle buluştu
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “halk ile birlikte şeffaf yönetim” anlayışıyla mahalle mahalle gezerek vatandaşın derdine ortak oluyor, önerilerini dinliyor.

Bölge sorunlarının tespitinde ve çözümüne yönelik önerilerde vatandaşlardan büyük katkı aldıklarını ifade eden, göreve geldiği ilk andan itibaren istişarelere önem veren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çataldere Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalleli Başkan Sarıalioğlu’na merak ettiği tüm soruları sorma fırsatı bulurken, Başkan Sarıalioğluşikayet ve talepleri tek tek not aldı. Görüş ve taleplerini doğrudan Sarıalioğlu’na iletme fırsatı bulan mahalle sakinleri, hizmetlerinden ötürü Başkan Sarıalioğlu’na teşekkürlerini iletti.

Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu, Mahalle sakinlerine veda etmeden önce “Mahalle buluşmaları ve halk günleri vasıtasıyla herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bu buluşmalar sayesinde sizlerin önerilerini dinliyoruz. Birlikte Of olma adına görüşleriniz bizler için çok önemli. Büyük bir aileyiz ve bu ailenin her bir ferdine ulaşmanın gayretindeyiz”dedi.

 Çataldere Mahallesi sakinleri ise, "Bu tür toplantılarda mahallemizin sorunlarını belediye başkanımıza iletme fırsatını buluyoruz. Vatandaşların görüşlerini aktarabiliyoruz. Belediyelerimizin mahallelerimizdeki yatırım ve projelerini istişare ediyoruz. Bunun için de Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 03.09.2018 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90