banner102

Başkan Sarıalioğlu, Ofluları İftara Davet Etti

Of Belediyesi'nin Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde geleneksel hale getirdiği Geleneksel Büyük İftar Programı bu yıl da Of Sahil Sosyal Tesisleri’nde yapılacak.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Haziran 2016 Çarşamba 19:42
Başkan Sarıalioğlu, Ofluları İftara Davet Etti
Bu ramazanda ilçede düzenlenecek ilk toplu iftar programı olan Perşembe akşamki iftara tüm hemşehrilerinin davetli olduğunu belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu: ''Trabzon Büyükşehir Belediye'miz ile birlikte geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarımızı göreve geldiğimiz 2014 yılından beri düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz İftar programlarımızda ki temel amacımız halkımız ile birlik ve beraberlik içinde Mübarek Ramazan Ayı'nın coşkusunu maneviyatını hep birlikte yaşamak.

2016 Yılı Geleneksel İftar Programımız 16 Haziran Perşembe günü ilçemiz Of Sahil Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecektir. Ramazan'ın maneviyatını ve coşkusunu hep birlikte yaşamak adına tüm hemşehrilerimin Mübarek Ramazan Ayı'nı tebrik eder, Of Sahil Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştireceğimiz iftar Programımıza katılmak üzere bütün vatandaşlarımıza davetimi arz ederim'' dedi.

Başkan Sarıalioğlu gerçekleşecek iftar programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile manevi bir hazla yükseltilecek. Mehter Takımı eşliğinde gerçekleştirilecek iftar programına Ofluların yoğun bir katılım göstermesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 15.06.2016 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90