banner102

Başkan Sarıalioğlu Ofspor ailesini iftarda buluşturdu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, düzenlediği iftar yemeği ile Ofspor ailesini buluşturdu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Nisan 2022 Pazartesi 23:11
Başkan Sarıalioğlu Ofspor ailesini iftarda buluşturdu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Ofspor'un eski ve yeni yöneticileri, futbolcuları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile mahalle muhtarları birlikte iftar yaptı.

Sahil Hasbahçe tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Ofspor'da geçmiş yıllarda görev yapmış yöneticiler, bu dönem görev yapmakta olan yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve Of Belediyesi yöneticileri katıldı.

İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, düzenlediği bu özel iftar programı ile Ofspor ailesini buluşturduğu için Başkan Sarıalioğlu'na teşekkür etti.

Bu sezon deplasmanda 16 maç oynadıklarını belirten Başkan Saral, "11 maçtan galip ayrıldık ve 2 maçı da berabere bitirdik. Sadece 3 maçta mağlup olduk. Deplasmanda 35 puan toplayarak en çok puan toplayan takım olduk. 11 farklı şehirden galibiyetle ayrılırken aynı başarıyı sahamızda gösteremedik. İnşallah kalan üç maçımızı da kazanarak Play Off maçlarını oynamaya hak kazanacağız" diye konuştu.

OF'UMUZUN KENDİSİ BİR MARKA

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da yaptığı selamlama konuşmasında, "Konuşmama başlamadan önce herkesi bu Pazar saat 15.00'te Of İlçe Stadyum'unda oynanacak olan Ceyhanspor maçına davet ediyorum. Of'umuzun kendisi bir marka, Ofspor'umuz ayrı bir marka dolayısıyla burada bulanan çok değerli siyasi partilerimizin ilçe başkanları, değerli mesai arkadaşlarımız, muhtarlarımız ve Ofspor'umuzun yöneticileri, teknik heyeti, futbolcuları Of ailesi olarak iftarımızı sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Bizleri kırmayıp teşrif buyurduğunuz için ayrıca çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayımızın 20 gününü tamamladık son 10 gününe giriyoruz. Hep beraber kurtuluşa vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. Önümüzde Kadir Gecesi, akabinde yine Ramazan Bayramı geliyor. Ramazan Bayramı'ndan sonrada 14 Mayıs'ta yine bu alanda Diyarbakır Sur Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz Ciğer Bizim-Hamsi Bizim-Türkiye Bizim günümüz olacak. Gerçekten Diyarbakır da Surlular çok misafirhane bir şekilde bizleri karşıladı. Bizler de onları Oflular olarak burada, şampiyon Ofspor olarak inşallah karşılayacağız diyorum. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız, Of ailesinin bir evladı olmaktan onur duyuyorum. Şimdiden hayırlı bayramlar afiyet olsun hepiniz. Son olarak Olcay başkanımızı ve Ofspor’umuzu kutluyorum. İyi bir sezon geçiriyoruz. İnşallah kalan maçlarımı da kazanarak play off’tan şampiyonluğa ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Geçen hafta Gümüşhanespor'u deplasmanda 3-2 yenen Ofspor, play off yolunda önemli bir avantaj elde ederken hafta sonu oynayacağı Ceyhanspor maçını da kazanarak avantajını korumak istiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90