banner102

Başkan Sarıalioğlu’ndan Gaziler Günü’ mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Eylül 2014 Perşembe 18:19
Başkan Sarıalioğlu’ndan Gaziler Günü’ mesajı
'Türk Milleti, var olduğu günden bu yana, vatanını ve milletini sevmeyi, bağımsız yaşamayı ve bağımsızlığını kanı pahasına korumayı ilke edinmiş bir millettir.' diyerek mesajına başlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Şanlı ecdadımız, bağımsızlığımız uğruna verdiği savaş, tüm dünyaya örnek olmuştur. Kurtuluş mücadelesi sonucunda elde edilen bağımsızlık, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için canını ortaya koymaktan çekinmeyen kahramanların, şehitlerin ve gazilerin bugünkü kuşaklara armağanı ve emanetidir. Onların mücadelesi, başarısı ve fedakârlıkları yolumuzu çizmiş ve aydınlatmıştır." dedi.

Başkan Sarıalioğlu, "19 Eylül, yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk’e Türk Milletinin Gazi unvanını verilişinin 92. yıldönümüdür. Bu anlamlı günün, ulusumuzca, yurdumuzun her yerinde Gaziler Günü olarak anılması, bizlere büyük kahramanlara karşı olan vefa borcu ve şükranlarımızı bir nebze de olsa sunma imkanı vermiştir." diyerek bu günün önemine dikkat çekti.

Sarıalioğlu mesajını şu şekilde tamamladı:

"Cumhuriyetimiz ve onun ayrılmaz parçası toplum yapımızın korunarak yaşatılması, özgürlük ve bağımsızlığımızın devamlılığı, şanlı bayrağımızın semalarda dalgalanması için üstün bir fedakarlıkla başarı ve yararlılık dolu çalışmalarda bulunmuş kahraman vatan evlatlarımızı yurdumuz ve ulusumuza armağan etmiş anne babaları, eşleri, çocuklarını saygıyla anmalı, onların fedakarlıkları karşısında düşünmek ve onlara layık olabilmek için kendi üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz.

Millet olarak bize emanet edilen bağımsız vatan toprakları üzerinde, şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarını sonsuza kadar yaşatmak hepimizin ortak görevidir. 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle kahraman gazilerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum."

Son Güncelleme: 18.09.2014 18:34
Anahtar Kelimeler:
Salim Salih Sarıalioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90