banner102

Başkan Sarıalioğlu'ndan İsrail'e Kınama

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yaptığı çirkin saldırıyı kınadı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Kasım 2014 Cuma 23:39
Başkan Sarıalioğlu'ndan İsrail'e Kınama
Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırıya yönelik Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bir kınama mesajı yayınladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "İsrail'in, Filistin'e karşı sürdürdüğü zalim baskılar sadece Filistinli Müslüman kardeşlerimize yönelik olmaktan öte tüm İslam Alemini ilgilendiren bir boyuttadır" sözleriyle saldırıyı kınadı.


Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından yapılan yazılı açıklamada: “İsrail güvenlik güçlerinin, tüm semavi dinlerce kutsal sayılan ve Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa avlusuna 100 yahudinin girmesine izin vermesi üzerine, buna tepki gösteren Müslümanlar tartaklanmış ve çatışmalar çıkmıştır. Mescid-i Aksa içerisinde bulunan Kıble Camisi’ne sığınan Müslümanlara da saldıran İsrail askerleri postalları ile Cami içerisine dalmış burada bulunan Kuran’ların bile yerlere saçılmasına sebep olmuştur. İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa’nın içerisine girmesi Başbakanımız Sayın Davutoğlu’nun da belirttiği gibi tam bir barbarlıktır. Cami içerisinde Müslümanların tartaklanması, Kuran ve diğer kutsal kitapların yerlere saçılması yapılan barbarlığı fazlasıyla gözler önüne sermektedir.

Müslümanların birlikte hareket etmesinin önemini bir kez daha ortaya çıktığını gösteren ve insanlığında en kutsal mekanlarından biri olan Mescid-i Aksa’ya ve Müslümanlara yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 08.11.2014 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FATİH 2014-11-08 13:58:47

yahu bunlar sirk rezaletini ofa sokar,sonrada dönüp israili kınarlar.bu ne yaman çelişki başkaaaaaaaan

Avatar
sefa 2014-11-08 18:09:41

her zaman ki gibi yine kınama haftası başladı

Avatar
Halim Bektaş 2014-11-09 20:53:33

Büyüksün Başkan yüreğine sağlık.

banner90