banner102

Başkan Sarıalioğlu'ndan Kadir Gecesi Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Kadir Gecesi olması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Temmuz 2016 Cuma 22:06
Başkan Sarıalioğlu'ndan Kadir Gecesi Mesajı

Başkan Sarıalioğlu, mesajında, birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayının son günlerinde Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Kadir Gecesinin dileklerimizi ve isteklerimizi Allah'a arz etmek için değerli bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu, şu mesajı yayınladı:

"Bu gece Alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Ramazan ayı sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bir aydır. Kadir Gecesi de bin aydan daha hayırlı bir gece olup, aynı zamanda müminler için de bir fırsattır. Kadir Gecesi saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir. Bayramın da müjdecisi olan Kadir Gecesi'nin başta değerli hemşehrilerimiz olmak üzere insanlığa hayırlar getirmesini temenni eder, tüm İslam âleminin ve Of halkının Kadir Gecesi'ni kutlarım"

Son Güncelleme: 07.07.2016 18:42
Anahtar Kelimeler:
Salim Salih Sarıalioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90