banner102

BAŞKAN SARIALİOĞLU'NUN BABASINA SON GÖREV

Of Belediye Başkanı Salih Salim Sarıalioğlu'nun babası Of Çarşıbaşı Camiinde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Aralık 2017 Cuma 16:24
BAŞKAN SARIALİOĞLU'NUN BABASINA SON GÖREV
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun, uzun süre tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden babası Mustafa Sarıalioğlu için Of'un Çarşıbaşı Camii'nde Cuma namazı sonrası düzenlenen cenaze töreninden sonra Kaban Mahallesindeki aile mezarlığına defnedildi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı cenaze merasimine Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Oktay Saral, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Çaykara, Dernekpazarı ve diğer çevre ilçelerden Kaymakam ve Belediye Başkanları, idari amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.







Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.12.2017 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90