banner102

Başkan Vahapoğlu’na son görev

Milli Görüş Camiasının sevilen ve sayılan isimlerinden bir önceki Saadet Partisi Of İlçe Başkanı ve Saadet Partisi Trabzon İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Celal Vahapoğlu Of Çarşıbaşı Camii önünde kılınan cenaze namazı ve mahallesindeki defin görevinden sonra son yolculuğuna uğurlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Kasım 2020 Pazartesi 17:25

Önceki gün kalp krizi sonucu vefat eden Of’un Saraçlı Mahalle sakinlerinden Refah, Fazilet ve Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı yapmış olan M.Celal Vahapoğlu (65) Of Çarşıbaşı Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Of’un Saraçlı Mahallesindeki aile mezarlığına defnedildi.

Torunlarına Kur’an-ı Kerim öğretirken kalp krizi geçirip dünya hayatına elveda diyen Saadet Partisi Trabzon İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı M.Celal Vahapoğlu’nun cenazesine Of İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı S.Salih Sarıalioğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, DİNBİRDER Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt, Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz, CHP Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu, Kurum amirleri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, İmamlar, Öğretmenler, İlçelerden gelen Milli Görüş kuruluşları temsilcileri  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.11.2020 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Numan Harputoğlu 2020-11-30 23:49:02

Büyük Birlik Partisi Of İlçe Başkanı
Birlik de yıllarca başkanlık yaptık iki parti bir olduk güzel ahlak beyefendi din kardeşimizdi hilale verdiği emek ile mekanı ışık olsun rahmet diliyorum

banner90