banner102

Belçika’da ilkleri başaran Başkan Of’ta

Belçika’nın Saint Josse-Teen Noode Belediye Başkanı Emin Kır, Of Belediye Başkanı Murat Saral’ın konuğu oldu.

01 Kasım 2013 Cuma 13:25
Belçika’da ilkleri başaran Başkan Of’ta

Of Belediye Başkanı Murat Saral, Belçika’nın Brüksel Bölgesi Eski Milletvekili ve Eski Devlet Bakanı olan Saint Josse-Teen Noode Belediye Başkanı Emin Kır’ı Of’ta ağırladı.

Belçika ziyaretinde kendisini Belçika’da ağırlayan Başkan Kır’ı Of’ta ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Saral, “Sayın Başkan bizlere güzel bir ev sahipliği yapmıştı. Biz de kendisini Of’ta ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı ifade etmiştik. Türkiye ziyaretinde çok değerli zamanlarını ayırarak Of’umuza geldiler. Uzungöl’ümüzü ve bölgemizi gezdirdik. Kendisini ilçemizde ağırlamaktan son derece mutlu oldum” diye konuştu.

Başkan Saral ile Belçika’da karşılaştıklarında birbirlerine ısındıklarını belirten Başkan Kır; “Murat Başkan çok sıcak ve samimi bir insan. İlk karşılaşmamız kanımız ısındı. Bizleri Of’a davet etti. Bizler de bu davete icabet ederek Of’a geldik. Sağ olsunlar bizleri ağırladılar. Cennet bölgemizin doğal güzelliklerini görme fırsatı bulduk. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar Emirdağlı bir ailenin çocuğu olan Emin Kır, Belçika tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Avrupa’da ilk Türk Asıllı biri olarak Belediye Başkanı seçilmeyi başarmıştı. Emin Kır, 2004 yılında da Brüksel Bölgesi’nden Milletvekili seçilip Devlet Bakanlığı koltuğuna oturarak Avrupa’daki ilk Türk Asıllı Devlet Bakanı olmuştu.

Son Güncelleme: 04.11.2013 12:18
Anahtar Kelimeler:
Murat SaralEmin Kır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hadi ordan 2013-11-03 14:49:41

şov yapacağına of köstebek yuvasına döndü bi zahmet ilgilen sayın başkanım.

Avatar
bedri şahan 2013-11-04 18:20:33

biraz örnek alsa bari.yakında of maden acağına dönecek ve göcük altına kalacağız.

Avatar
off off 2013-11-07 00:01:47

yine yalandan afişleri doldurdu sayın başkan....bu arada o reklam tabelaları neden aynı kişide sürekli.ofunnabzı takip edin lütfen.

Avatar
oflu 2013-11-07 08:48:45

bu yalandan yere yorum diye abuk sabuk cümleler sarf eden gerici zihniyetli vatandaşlara sormak isterim; hayatı boyunca evine doğalgazı mı görecekti, öyle bir hizmeti rüyasında görebilecek miydi acaba? bu ve bunun gibilere hizmet etmek yaramaz, hizmet bunlara ağır gelir... ben şunu anlamış durumdayım, meyve veren ağaç her zaman taşlanıyor... hizmetlerinden dolayı sayın başkanıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum allah ondan razı olsun, allah onu başımızdan eksik etmesin, allah fitneci ,fesatçı ve nifak ehline fırsat vermesin inşallahh

Avatar
ÖZ OFLU 2013-11-07 16:36:45

bu yalandan tere yağçılık yapanlardan bıktık yau.doğalgazı sanki babasının evinden getirdi.hizmet yapmak zorunda tabi.yoksa çıksın köye.meyve biz göremedıkkı taşlayalım.of fuzuli zaman kaybetti.ama sana yada başkana şahsi diyeceğim yok çünkü içinde bulunduğu topluluk yamuk zavallı kendi düz olsa ne olur iş yaramaz ki...

banner90