banner102

Belediye Başkanı Sarıalioğlu, Ankara’da Bakanlarla Görüştü

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ankara'daki temasları kapsamında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre, Şehircilik ve İlkim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı ziyaret bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Ocak 2023 Pazartesi 20:58
Belediye Başkanı Sarıalioğlu, Ankara’da Bakanlarla Görüştü

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ve AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ile birlikte Ankara'da önce; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ardından Çevre, Şehircilik ve İlkim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve son olarak da Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı ziyaret ettiler.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile sağlık yatırımları ilgili konular istişare edilirken; Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Yeni Of Devlet Hastanesi'ne ilişkin süreci, sağlık personeli ve doktor açığıyla ilgili talepleri dile getirdi.

Of'ta yapılan ve devam eden projelerin görüşüldüğü ziyaretlerin ikincisi Çevre, Şehircilik ve İlkim Değişikliği Bakanlığı'na gerçekleştirildi. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of'ta devam eden Kentsel Dönüşüm, Kent Çarşısı ve Kapalı Otopark çalışmaları hakkında bilgi verirken Bakan Kurum'a desteklerinden ötürü teşekkür edildi.

Ziyaretlerini sürdüren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Akif Balta'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Of'ta devam eden projeler hakkında görüşmelerde bulundu.

OF İÇİN HER ZAMAN SAHADAYIZ

Ziyaretlerle ilgili genel bir değerlendirmede bulunan ve Of'a hizmet aşkıyla her zaman çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Sarıalioğlu "Of'umuzda devam eden yatırımlar, yeni yatırım projeleri ve gönül köprülerini kuvvetlendirmek, daha güçlü birlik ve beraberlik ortaya koyabilmek adına ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Of'umuzu bir adım daha ileri gitmesi için sahada olduğumuz kadar Ankara'da da mesaimizi sürdürüyoruz. Amacımız Of'u daha yaşanılabilir, modern bir yer hale getirmektir. Hizmet aşkıyla başladığımız bu yolda hedefimize ulaşmak için gece gündüz var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Oflu hemşerilerimizden aldığımız destekle her zaman en iyisini üretmeye çalışıyoruz. Bu vesile ile yapılan ve devam eden projelerle ilgili Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Oktay Saral, Trabzon Milletvekilimiz Adnan Günnar ve İlçe Başkanımız Ahmet Çapoğlu ile birlikte ziyaret ettik. Verimli ziyaretler gerçekleştirdik. Sağ olsun bakanlarımız bize çok ilgi ve alaka gösterdi. Of'a hizmet noktasında AK Parti hükümetimiz bütün olanaklarını seferber ediyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90