banner102

Belediye çalışanları ile yıl sonu etkinliği

Of Belediyesi tarafından heryıl düzenlenen yılsonu etkinliği, belediye çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Aralık 2021 Cuma 14:22
Belediye çalışanları ile yıl sonu etkinliği

Etkinlik, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, başkan yardımcıları, daire amirleri, belediye meclis üyeleri ve tüm personelin katılımı ile yapıldı. Of'a hizmet için gece gündüz çalışan belediye personeline moral olan etkinlik, aynı zamanda yeniyıl için yeni bir başlangıç oldu.

"HEYECANIMIZI KAYBETMEYELİM"

Etkinlikte bir konuşma yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Hepimizin ortak amacı vatandaşlarımıza hizmet etmek. Bu doğrultuda çalışmaya devam ediyoruz. Hepimiz büyük bir aileyiz. Bende sizin gibi bu ailenin bir parçasıyım. 1874 yılında kurulan belediyemiz bölgemizin kurumsal hafızası olan bir belediye. Yetiştirdiği değerlerle örnek bir bir ilçeyiz. Yetiştirdiğimiz değerlerle sadece Of'a değil, Trabzon'a ve Türkiye'ye önemli hizmetler sunuyoruz. Bölgenin ilklerine imza atan bir belediyeyiz. Yıllardır birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güzel işlere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Burada bir aile ortamında çalışıyoruz. Sizden bir ricam olacak. Heyecanımızı kaybetmeden çalışmalarımıza devam edelim. Birlikte güzel işler başardık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğimize inancım tam. Bu toplantıları ben çok önemsiyorum. Zaman zaman hepinizle görüşüyoruz. Fakat böyle hepimizin bir arada olduğu toplantıları her zaman yapamıyoruz. Bu toplantılar hasbihal için çok faydalı. Birbirimizin eksikliklerini paylaşma imkanı buluyoruz. Birlikte daha verimli çalışmalar ortaya koymak için bu toplantılar bir fırsat oluyor " dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90