banner102

Belediyeden Fırın Denetimi

Özellikle Ramazan aylarında pidelerin çıkmasıyla ekmek gramajlarının birçok defa tüketicinin bilgisi olmadan düşürüldüğünü şikâyet eden birçok vatandaş, “Hesapta ekmeklere zam gelmiyor ama, aynı fiyata satılan ekmekler sürekli küçülüyor.” diye şikayetlerini dile getirdiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Haziran 2017 Salı 11:00
Belediyeden Fırın Denetimi
Bu şikâyetlerin üzerine Of Belediye zabıta ekipleri fırınlarda gerekli denetimleri yaparak temizlik kurallarına uyulup uyulmadığını, çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığını ve genel temizlik ve ekmek fiyatlarının kontrolünü yaptı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, halkın sağlığını korumak için fırınlarda rutin kontroller yaptıklarını belirterek, "Vatandaşlarımızın daha iyi, kaliteli hizmet alabilmeleri, sağlıklı ve temiz ekmek yiyebilmeleri için fırınlarda rutin olarak denetimler gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayının da denetimlerimizi biraz daha sıklaştırdık. Vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimizdir. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kurallara uymayan, halkımızın sağlığını hiçe sayan işletmelere ise gerekli cezalar uygulanacaktır. Belediye olarak bu tür denetimlerimiz aralıksız olarak devam edeceğiz" dedi.




Son Güncelleme: 13.06.2017 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90