banner102

Belediyeden Hafta Sonu Kar Mesaisi

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumartesi ve Pazar günleri mesai yaparak Of Merkezde kar temizleme çalışması yaptılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Şubat 2017 Pazartesi 13:26
Belediyeden Hafta Sonu Kar Mesaisi

28 Ocak ile 31 Ocak arasında Of’ta etkili şekilde yağan kar yağışı ilçe merkezinde yaklaşık bir metre, yüksek mahallelerde ise 150 santimetreyi aşmıştı.

1 Şubat Çarşamba günü kar yağışının durmasıyla ulaşıma kapanan yolların açılması için çalışmalar başlatılırken, cenaze, hasta ve düğün olan mahallelerin yollarının açılmasına öncelik verildi. Belediye ekipleri elektrik kesintilerinin yaşandığı mahallelerde arızaların ivedilikle giderilmesi için arıza ekiplerinin ulaşımına da öncelik sağladılar.

Kar yağışının durmasının ardından Of Merkez’de kar temizleme çalışmalarına başlayan Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumartesi ve Pazar günleri mesai yaptı.

VATANDAŞLARDAN RİCAMIZ SABIRLI OLMALARIDIR

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “İlçemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı ile birlikte belediye ekiplerimiz ve makine parkımız gece gündüz demeden 68 mahallemize hizmet vermektedir. Çalışmalarda öncelik hasta, yaşlı, engelli, cenazesi ve düğünü olan vatandaşlarımıza verilmektedir. Tüm ekiplerimizle birlikte mağduriyet yaşanmaması için seferber olunmuş durumdadır. Vatandaşlardan ricamız sabırlı olmalarıdır.” dedi.

Yoğun kar yağışı dolayısıyla yollarda sıkıntı yaşayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Sarıalioğlu, “Belediyede görevli tüm ekiplerimiz kar yağışı başladığından bu ana kadar tüm özverili çalışmalarını sürdürdüler ve sürdürmeye de devam edecekler.Ancak yoğun kar yağışından dolayı ilçemizdeki tüm sokaklara girilememiş olabilir. Bu konuda vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. Öncelikle yaşamı çok etkileyen yollarda çalışmalarını sürdüren arkadaşlarımız, ardından diğer yollarımızı da açacaklar. Aciliyet durumlarına göre mahallerimiz ve ara yollarımızda yapılacak olan çalışmaları belirledik. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için çalışıyoruz. Olası bir kaza durumuna hazırlıklı ekibimize ve vatandaşlarımızın ulaşımı için çalışan ve de onlara destek olan tüm ekiplerimize çok teşekkür ediyorum.” diyerek yaptıkları çalışmalara destek veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 06.02.2017 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90