banner102

BETON MİKSERİ İŞYERİNE GİRDİ!

Of’un Gürpınar Mahallesi Taşhanpazarı mevkiinde geçen yıl Ramazan ayının son günlerinde yaşanan korkunç kazanın aynısı bu yılda aynı şekilde yaşandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Haziran 2016 Perşembe 18:38
BETON MİKSERİ İŞYERİNE GİRDİ!

Of Çaykara Karayolu üzeri Taşhanpazarı girişinde Çaykara istikametinden Of İstikametine gitmekte olan özel bir şirkete ait beton mikseri yol kenarında bulunan işyerine girdi.

Edinilen bilgilere göre, 17.30 sırlarından meydana gelen trafik kazasında, Osman Berber Yönetimindeki 06 BL 450 plakalı beton mikseri  kırmızı ışıkta durmak için frene bastı. Yolun kaygan olması sebebiyle aracın dengesini kaybeden şoför Osman Berber, ışıkta bekleyen araçlara vurmamak için orta şeridin kaldırımına çarpıp yolun sağ tarafındaki Telemer Restaurant’a girdi.

Ramazan ayı sebebiyle lokantanın kapalı olması, olası bir faciayı önlemiş oldu. Kaza anında temizlik yapmak için işyerinde bulunan işyeri sahibi Muhammet Hanefi Aydıner, kaza anında çıkan ses ve işyerinin içine giren aracın korkunç görüntüsü karşısında baygınlık geçirdi.

Kaza sonrası olay yerine gelen 112 acil ambulans ekipleri baygınlık geçiren işyeri sahibi Aydıner’i tedavi altına aldı.

AYNI KAZA GEÇEN YIL DA YAŞANMIŞTI

Geçtiğimiz yıl aynı yerde ve aynı şekilde kontrolünü kaybeden bir kamyon, işyeri önünde park halindeki 4 araca çarpmış ve büyük maddi hasarlı kazaya sebep olmuştu. Her iki kazanın da Ramazan aynının son haftasında olması ve aynı şekilde maddi hasarla sonuçlanması dikkat çekti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 07.07.2016 18:42
Anahtar Kelimeler:
Muhammet Hanefi Aydıner
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90