banner102

Bir Haftada Yaklaşık 600 Başvuru!

İŞKUR-Of Belediyesi arasında yapılan protokol sonucu Of Belediyesi binasında, İŞKUR bünyesinde yapılabilecek birçok hizmetin başlangıcı bir hafta önce yapılmıştı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Şubat 2015 Perşembe 04:31
Bir Haftada Yaklaşık 600 Başvuru!
Of Belediye binasında İŞKUR bünyesinde başlatılan iş arayanların başvuru ve iş takiplerini yapabileceği İŞKUR İrtibat bürosu, Of Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akcebe'nin sorumluluğunda hizmet veriyor.

Son bir hafta içerisinde yaklaşık 600 kişinin İŞKUR'a iş bulmak için başvurduğu gözlemlenirken, bu yüksek artışa Çaykur'un işçi alma duyurusunun da etkili olduğu söylendi.

Ülkemizde her geçen gün işsizlik oranının yükseldiğini, bir hafta içerisinde Of ilçesinde yaklaşık 600 kişinin İŞKUR'a başvurmasından görebiliyoruz. Fakat bu vahim tabloya sadece hizmet yapılıyor anlayışı ile baktırılan halktan gerçek yüz saklanıyor.

İşsizlerin başvuru merkezi olan İŞKUR'un Of sorumluluğunu yüklenen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akcebe, bölgemizde bilinmeyen yüzlerce işsizin olduğunu bakın nasıl açıklıyor: Akçebe, "İŞKUR  sayesinde üzerimize yoğunluk üzerine yoğunluk eklendi. Ancak vatandaşlarımızın memnuniyeti ve takdiri bizlerin tüm yorgunluklarını üzerimizden alıyor." diyerek  hizmet etmekten mutlu olduklarını da sözlerine ekliyor.

Of'un Nabzı olarak her zaman halkın yararına olacak haberleri yapmaya gayret gösterdiğimiz için bu haberi de bu gözle sunmak istedik. Bunun için haber metnini yorumsal şekliyle yayınladık. Siz değerli okuyucularımızdan ricamız bu haberde anlatılmak istenilene odaklanmanızdır.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.02.2015 04:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Teşekkürler 2015-02-19 08:16:27

Bu hizmet için başta Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu'na teşekkür ediyor. Başarılarının devamını diliyorum.

Avatar
horon 2015-02-19 09:01:01

işsizlik yok yalan demeyin...yaşasın akp..açlıktan ölsekte akp .. okadar...

Avatar
B.Yldız 2015-02-19 18:29:48

İki ay oluyor Trabzon işkura uğradım. Aile danışmanları var herkesin, bizimde var tabi dinledik of hayrat yöresinde açık işleri anlattı..TOPLUM YARARINA İSTİHDAM projesi adı altında 9 aylık geçici iş için of hayrat beldiyeleeri ile of fidanlık ve diyanete temizlik işçisi adı altında istihdam edilebileceğini söyledi yetkililer.. şaşırdım .. benim bildiğim of hayrat belediyesi kendi bünyesinde eleman alıyor biliyordum meğer parayı işkur fonlarından ödüyorlar bu proje kapsamında yani.. inanın tam bir köle mantığı.. asgarı ücretle alınan bu işçiler beldiyelrin çeşitli kademlrinde, dtiyanettede imam olarak istihdam ediliyor ve ilerde kadro verileceği vvadı ile bu durum devam ediyor..şimdi belediyenin işçilerinin önemli bölümünün maliyetini karşılayan işkur gelmiş beldiyede bir odada büro açmış zaten patron konumunda İŞKUR .. bu gariban halka seçimden önce pompalanan umutlar un ufak oluyor ve asgari açlık ücretine talim sürüngenlerle YENİ TÜRKİYE imajı çiziyor abdestli kapitalistler

banner90