banner102

BİRGÜN DEĞİL HERGÜN HATIRLANMALI!

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu geçtiğimiz günlerde kutlanan 24 Kasım Öğretmenler günü ve sonrasında yaptıkları okul ziyaretleri hakkında açıklama yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Kasım 2020 Cumartesi 19:11
BİRGÜN DEĞİL HERGÜN HATIRLANMALI!

Of’un bütün okullarını tek tek ziyaret ettiklerini söyleyen İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, “Her yıl olduğu gibi bu yılda yaşadığımız korona virüsüne rağmen bütün okullarımızı ziyaret ettik. Pandemi nedeniyle yüzyüze eğitimin yapılmadığı okullarda sadece Okul Müdürleri ve yardımcıları ile görüşme fırsatını bulduk. Gönül isterdi ki bütün öğretmenlerimiz ile görüşüp günlerini kutlayalım, fakat nasip sadece müdürler nezdinde görüşüp kutlayabilmek oldu.” dedi.

TEVECCÜHLER BİZİ BU İŞE ZORLADI

Korona virüsü nedeniyle bu yıl sadece temsili birkaç okulu ziyaret etmeyi planladıklarını ifade eden Ahmet Muratoğlu, “İlçe Yönetimi olarak bütün okulları ziyaret etmeyi gönülden arzu ediyorduk. Fakat korona virüsü ister istemez bu düşüncemizden bizi vazgeçirdi. Bundan dolayı öğretmenlerimizin günlerini bilboard reklamları, sosyal medyadan kutlama ve bütün okulları temsilen Milli Eğitim Müdürlüğü ile birkaç okulu ziyaret ederek kutlamayı karar verdik. İlçe merkezindeki birkaç okulu ziyaret ettiğimizde bizleri beklediklerini ve hatta geç kaldığımızın da şikâyetlerini aldık. Bu yüksek teveccüh ile karşılaşınca kararımızı değiştirip iki ekip ile İlçe Merkezi ve mahallelerinde bulunan bütün okulları ziyaret ettik. Bizleri karşılayan müdür ve yardımcılarının yüksek teveccühü fazlasıyla onure olmamızı ve ziyaretleri ‘iyiki yapmışız’ diye düşünmemize vesile oldu. “diyerek bütün öğretmenlere teşekkür ettik.

Öğretmenlerinin önemi istenilen şekilde anlaşılmadığını sözlerine ekleyen Muratoğlu, “Maalesef ülkemizde gerek idari kesim, gerekse toplum nezdinde öğretmenlerimizin değeri yeterince anlayamadık. A’dan Z’ye bütün insanlığın yetişmesine vesile olan öğretmenlerimizin kıymetini vatandaşlar olarak az da olsa bu pandemi sürecinde anladık. Evlerimizde kendi öz çocuklarımız ile günü geçirmemiz çok zor iken, farklı farklı yaşam tarzları olan onlarca çocuğu tek bir sınıfta gün boyu kontrol altına alıp eğitim veren öğretmenlerimizin gerçekten değerini anlayamadık. İnşAllah bu pandemi vesilesi ile değeri yeterince anlaşılamayan öğretmenlerimizi bir nebze olsun anlar ve onlara gereken değeri veririz. Tabiki bu sadece vatandaşların değer vermesi ile olmaz. İdari kesimin de yeterli değeri vermesi gerekmektedir. “ diyerek yılda sadece bir gün hatırlanan değil her gün hatırlanıp gerekli değeri verilen öğretmenler olması temennisinde bulundu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 28.11.2020 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90