banner102

Birlikten kuvvet doğar!

Of Medya Derneği Ocak ayı istişare toplantısını üyelerin katılımı ile gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda konuşma yapan Dernek Başkanı Ahmet Muratoğlu, "Doğru idealler uğuruna yapılan birlikteliklerden kuvvet doğar" dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Ocak 2018 Salı 08:20
Birlikten kuvvet doğar!
Her ay düzenli olarak Of için neler yapılabileceği konusunda istişare için toplanan Of Medya Derneği üyeleri  Ahmet Muratoğlu başkanlığında Konak Cafe'de bir araya geldi.
Yapılan istişare toplantısında konuşan Dernek Başkanı Ahmet Muratoğlu, "Her ay düzenli olarak İlçemiz için en faydalı işlerin nasıl yapılabileceği konusunda medya olarak yapabileceklerimizin istişaresini yapma adına bir araya geliyoruz. Farklı gazete ve gazetecilerin aynı çatı altında, aynı ideallerle toplanması güzel bir çalışma olduğu gibi Of için de faydalı olan bir çalışmadır. Bu anlamda aylık olarak bir araya gelip yapılması gerekenleri görüşerek bu konularda medya olarak nasıl bir rol almamız gerektiğine karar veriyoruz." dedi.
Gerçekleştirilen istişare toplantısına Başkan Ahmet Muratoğlu, Başkan Yardımcısı İzzet Keleş, Dernek sekreteri Fahri Hacıcaferoğlu, Sayman İmdat Osmanoğlu, Denetim Kurulu Başkanı Yüksel Yaşar, Başkan Yardımcısı Murat Gözütok, Dernek Üyesi Recep Arslan ve Hamit Küçüakyüz katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.01.2018 08:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90