banner102

Bocceye Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu damgası

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü 5. Geleneksel Okul Spor Oyunlarının kış oyunları birinci dönem yapılmış dereceye giren takım ve sporcular ödüllendirilmişti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Mayıs 2019 Cuma 16:22
Bocceye Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu damgası

Oyunların yaz spor oyunları bölümünde ise turnuvalar devam ediyor. Oyunlar kapsamında Ortaokullar arası Bocce Turnuvası tamamlanarak dereceye girenler ödüllendirildi. Kıyıcık Ortaokulu Bocce sahasında yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. 

Kıyıcık Ortaokulu bahçesinde yapılan ödül töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu  ilgili  bir konuşma yaptı. Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında, “ İlçemizde sporu eğitimin vazgeçilmez bir parçası haline getirdik. Böylece öğrencilerimiz her alanda kendilerini geliştirme ve gerçekleştirme imkânı buluyorlar. Gerek bu turnuvada gerekse diğer spor etkinliklerin düzenlenmesinde uyum ve dayanışma içinde çalıştığımız İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Özcan Demirel beye teşekkür ediyorum. Ayrıca gayretleri nedeniyle ilgili Şube Müdürümüzü,  Beden Eğitimi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi ve onları yetiştiren velilerimizi kutluyorum. Bizler eğitimde akademik başarı kadar sosyal, kültürel ve sportif başarıyı da önemsiyoruz. Bu tür faaliyetleri hem özendiriyoruz hem de elimizden geldiğince destekliyoruz. İnşallah bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel de yaptığı konuşmada, “Spor sağlık demek; sağlıklı gelecek demektir. Spor size hem öz güven hem de yeni dostluklar kazandırır. Düzenli spor yapan, spor ahlakına sahip insanlar akademik ve sosyal başarıların da  sahibi olurlar. Sporu eğitimin önemli bir parçası gören ve her zaman güzel işbirliğinde olduğumuz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu beye ben de teşekkür ediyorum. Katılımlarınız ve elde ettiğiniz başarılar nedeniyle sizleri kutluyorum. Emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Ortaokullar arası Bocce Turnuvası Yıldız Erkekler, Yıldız Kızlar, Küçük Erkekler, Küçük Kızlar kategorilerindeki Şampiyonaya Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu damgasını vurdu.  Yıldız Erkekler, Yıldız Kızlar, Küçük Erkekler kategorisinde şampiyon Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu olurken Küçük Kızlarda Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu şampiyon oldu. Yıldız Erkeklerde Pınaraltı Ortaokulu ikinci, Hacıahmetoğlu Ortaokulu üçüncü oldu. Yıldız Kızlarda Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu ikinci,Pınaraltı Ortaokulu üçüncü oldu.Küçük Erkekler kategorisinde Kıyıcık Ortaokulu ikinci, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu üçüncü oldu.  Küçük Kızlarda ise Pınaraltı Ortaokulu ikinci, Kıyıcık Ortaokulu üçüncü olarak madalya ile ödüllendirildi.

Şampiyon olan öğrenciler ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Numan Turan ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel tarafından takdim edildi. İkinci ve üçüncülere ödülleri dereceye giren okulların okul müdürleri tarafından takdim edildi.

5. Geleneksel Okul Spor Oyunlarının yaz spor oyunları Ortaokullar arası Bocce Turnuvasına İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu,Şube Müdürü Numan Turan, İlçe Gençlik ve spor Müdürü Özcan Demirel, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Müdürü Mehmet Soylu,Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şevket Bulutoğlu, Kıyıcık Ortaokulu  Müdürü Abdullah Hacıömeroğlu, Beden Eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.




Son Güncelleme: 03.05.2019 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90