banner102

Bölümlü Köprüsü Hizmete Girdi

Of-Çaykara Karayolu üzerinden Bölümlü Mahallesi, Çataldere Mahallesi, Gürpınar Mahallesi ile Bölümlü-Akköse bağlantısını sağlayan Bölümlü Köprüsü, inşaat çalışmalarının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesinin asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla hizmete açıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Ocak 2017 Perşembe 08:43
Bölümlü Köprüsü Hizmete Girdi
BAKANIMIZ VE BAŞKANIMIZ

HER ZAMAN OF’UN YANINDA

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bölgeye verdiği sözü kısa sürede yerine getirdiğini ifade ederken, “Sayın Bakanımız sözlerini kısa sürede yerine getirdiler. Bölgenin önemli ihtiyaçlarından biri olan köprümüz Sayın Bakanımızın talimatları ile DSİ tarafından kısa sürede tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da asfaltlama çalışmasını hemen gerçekleştirdiler. Köprü ve bağlantı yolları asfaltlandı. Sağ olsunlar var olsunlar. Of olarak desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz” dedi.

TARİHİ CAMİNİN

ÇEVRESİ ASFALTLANDI

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Konaklar Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Mahallede bulunan tarihi caminin çevresi Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanarak modern bir görüntüye kavuşturulurken mahallede ayrıca yol çalışmalarına devam ediliyor. 

Son Güncelleme: 26.01.2017 08:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90