banner102

Bu Gölü Kurutun Artık!

Of Sanayi Caddesi üzerinde yağmur ve kar sularından biriken sular, yayalar için sorun oluşturmaya devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Ocak 2016 Salı 18:52

 Logarların yeterince su çekmemesi nedeniyle yol kenarlarında biriken suların yayaları rahatsız ettiğini dile getiren Cadde esnaflarından İsmail Kemhacıoğlu, "Belediye teşkilatı görüyorsunuz sanayi caddesi sular altında. Yağmurda, karda, kışta her zaman aynı, halk olarak esnaf olarak bundan şikayetçiyiz. Çözün artık bu sorunu" dedi.

Yıllardır bu sorunun devam ettiğini söyleyen Kemhacıoğlu, "Bu sorun sadece bu günün sorunu değil, yıllardır aynı sorun ile karşı karşıyayız. Kar yağsa, yağmur yağsa hemen sular göl oluyor. Aracı ile işyerinin veya evinin önüne gelen vatandaşlar aracında indiğinde adeta göle ayak basıyor. Bunu Trabzon Büyük Şehir Belediyesine telefonla bildirdik, fakat bize logarlar su çekmeme sorununu ilçe belediyesinin çözeceğini söylediler. Bizde Of Belediyesinden bu sorunu bir an önce çözmesini bekliyoruz." diyerek yaşanılabilir bir Of istediklerini ifade etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.01.2016 18:56
Anahtar Kelimeler:
İsmail Kemhacıoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
burhan bayraktar 2016-02-01 18:19:50

İsmail bey yakisiyomu size eleştiri üstelik medya dan üstelik de Ofun nabzın dan :)

banner90